Hae
Juoksujalkaa

Talven ykköstakki – avaruushuovan lailla lämmittävä Columbia Shimmer Me Hooded Jacket

Talven lempitakikseni on noussut ehdottomasti Columbian Omni-Heat teknologialla varustettu Shimmer me hooded -takki. Avaruushuovan lailla toimiva teknologia mahdollistaa kevyempien, mutta samalla lämpimien tuotteiden valmistamisen.

Columbian Omni-Heat™Thermal Reflective –teknologian kanssa kehon lämpö ei mene hukkaan, vaan kankaan sisäpinnalla olevat pienet alumiinipisteet heijastavat kehon lämmön takaisin tehden tuotteesta 20 % lämpimämmän kuin vastaavat tuotteet ilman Omni-Heatia.

SONY DSC

Shimmer Me -takin Omni-Heat™Thermal Insulated -vanuvuoressa on alan teknologioiden korkein lämmöneristys grammaa kohti. Vuoren pehmeä materiaali on lisäksi ekologinen, sillä puolet siitä on valmistettu kierrätetystä aineksesta.

ASA:n testissä on ollut muitakin Omni-Heat tuotteita, mutta Shimmer me -takit saimme Tuukan kanssa testiin lokakuussa. Talven ja pakkasten myötä se pääsi testiin.

SONY DSC

Kevyt ja monikäyttöinen takki on ollut aktiivisessa käytössä koko talven. Erityisen hyvä se on ollut heittää päälle salille tai jumppiin mennessä. Lisäksi takki on toiminut hyvin ulkotreeneissä taukotakkina. Ainoa miinuspuoli, joka tuli mieleen, on sen sähköisyys kovassa pakkasessa – toisaalta silloin vaate kuin vaate vähän rätisee….

Takki on riittävän lämmin, mutta silti hyvin hengittävä. Käytin sitä myös mm. joulun aikaan kovemmilla pakkasilla reippailla kävelylenkeillä. Takki ei ole yhtään hiostava vaan kehon oma lämpö ikään kuin kiertää takin sisällä. Siksi se lähtee ehdottomasti myös Levin reissulle mukaan!

Värikäs takki on kerännyt paljon katseita ja hypistelijöitä osakseen, eikä vähiten mielenkiintoisen vuorikankaan vuoksi.

SONY DSC

SONY DSC

Tykkään kovasti takissa olevasta lämpimästä hupusta sekä hihansuista, jotka takaavat sen, että tuuli ja kylmyys eivät pääse takin sisälle.

SONY DSC

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *