Hae
Juoksujalkaa

Vihdoin pääsee taas liikkumaan!!

Flunssa piti poissa treeneistä lopulta 2,5 viikkoa ja eilen koitti odotetun lenkin vuoro! Lenkki oli pituudelta reilut 6 kilometriä, vauhti rauhallinen ja juoksu tuntui yllättävän hyvältä. Syke huiteli korkealla, mutta jalat eivät pahasti painaneet.

SONY DSC

Tänään kävin juoksemassa 11 kilometriä ja keskisykekin pysyi jo huomattavasti miellyttävimmissä lukemissa, joten kyllä se taas tästä! Keskiviikkona on luvassa sitten kovempi treeni juoksutiimin kanssa vauhtileikittelyn muodossa.

Eilen illalla oli myös juoksutiimin treenit Helsinki Core Trainersin tiloissa. Teimme mm. dynaamisia venyttelyitä, jotka tuli jälleen kerran todistettua erittäin tehokkaiksi. Veri lähtee kohisten liikkeelle pumppaavien venytysliikkeiden avulla ja jumit avautuu.

SONY DSC

 

SONY DSC

Kuvasimme hieman myös juoksua matolla ja on kyllä uskomatonta nähdä, miten koko juoksutiimin askel ja tekniikka on kehittynyt syyskuusta!

SONY DSC

Mun tämän viikon teema on: mahtavaa päästä taas liikkumaan! : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *