Hae
Juoksujalkaa

HCR ilmoittautuminen käynnissä – mukana myös Juoksujalkaa -joukkue!

Helsinki City Run -ilmoittautuminen on kovassa vauhdissa. Ilmoittauduin tietysti jälleen mukaan, mutta tänä vuonna lähden mukaan tsempparin roolissa. Tämä toimii itselläni myös hyvänä testilenkkinä ennen Tukholman Maratonia.

Tällä hetkellä kaksi valmennettavaani on nimittäin ottanut haasteen puolimaratonista vastaan ja yhden kanssa on vielä keskustelut käynnissä ; ) Katsotaan vielä kevään mittaan, millainen joukkue saadaan lopulta kerättyä mukaan!

SONY DSC

Toisella valmennettavistani on hieman aiempaa puolimaratonkokemusta takana, toinen lähtee melko vähäisellä juoksutaustalla mukaan. Tosin hän on omaksunut hienosti juoksun osaksi liikuntaohjelmaa, joten uskon, että homma menee hienosti läpi. Reipas haaste, mutta onneksi treeniaikaa on vielä hyvin jäljellä!

Tavoitteena on juosta koko matka, saada positiivinen juoksukokemus sekä itsensä ylittämisen mahtava fiilis, joten aikatavoitteita ei sen kummemmin asetettu. Juoksujalkaa -joukkue starttaa lähtöryhmässä 2.20. : )

Nyt on valkku kyllä äärettömän ylpeä ja tätäkin projektia tullaan seuraamaan blogin puolella kevään aikana…

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *