Hae
Juoksujalkaa

Juoksujalkaa kohti viikonloppua – ja Tukholmaa!

Viikko on hurahtanut melkoista kyytiä ohi ja kirjoittelut jäänyt harmittavan vähiin. Liikunnan saralla on sentään ehtinyt tapahtua jotakin tälläkin viikolla : )

Sunnuntain pitkän lenkin jälkeen kävin maanantaina juoksemassa rauhallisen vitosen ja tein Joonaksen ohjeiden mukaan 4 lyhyttä, avaavaa vetoa lenkin loppupuolella. Täytyy sanoa, että toimivat kyllä! Ensimmäinen ja vielä toinenkin olivat melko nihkeitä ja jalat tuntuivat raskailta. Kolmas ja neljäs veto tuntui jo huomattavasti paremmilta.

Varmastikin osaltaan vetojen ansiosta, jalat tuntuivat todella kevyiltä, kun tiistaina vedin yhdet tekniikkatreenit. Myös keskiviikon juoksutiimin treenit tuntuivat todella hyvältä. Juoksimme 3 km lämmittelyksi, 10 km maratonvauhtista ja loppuun 2 km palauttelua. Juoksutiimiläisten kanssa jutellessa matkan pituutta tai lumisen alustan raskautta ei juuri edes huomaa! Lenkin raskauden tuntee usein vasta kotona ja monta kertaa on todettu, että osa harjoituksista olisi kyllä jäänyt yksin tekemättä tai kesken.

Tänään illalla onkin luvassa vaihteeksi hieman erilaiset lenkkimaisemat, kun osa ASA:laisista rantautuu viikonlopuksi Tukholmaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *