Hae
Juoksujalkaa

Vinkki teenystäville – Organic Detox Infusion

Kaupassa asioidessa minulla saattaa vierähtää helposti tovi jos toinenkin tee- ja kahvihyllyn äärellä. Joku aika sitten löysin mielenkiintoisen teen, joka lähti mukaan saman tien. Olen aiemmin juonut eri Clipper -teemakuja, joista mm. valkoinen tee, kamomilla ja minttu ovat suosikkejani.

Detox Infusion -tee oli uusi tuttavuus, joka lähti saman tien testiin. Maku on mielestäni todella hyvä, jossa korostuu etenkin vadelma ja lakritsi. Aineksina malva*, lakritsanjuuri*, nokkonen*, echinacea purpureajuuri*, luonnollinen vadelma- ja sitruunamauste, aloevera uute. *= luomu

detoxtee

Kuvaus Ruohonjuuren sivuilla:

Luonnollisesti puhdistava ja hyvän makuinen yrttitee Detox-tee antaa kiloille kyytiä ja ähkylle äkkikyydit! Turpeaa olo helpottava, kroppaa puhdistava, vatsaasikin vaaliva luomutee-elämys, joka luonnollisen, lakritsanjuuresta tulevan, makeutensa ansiosta auttaa pysyttelemään kaukana karkkipurkilta. Tätä huippusuosittua tehoteejuomaa suosittelemme suurella sydämellä. Maukas Detox-tee on ainutlaatuinen sekoitus puhdistavia ja vitalisoivia yrttejä, jotka edistävät myös ruuansulatusta. Ei suositella alle 12-vuotiaille eikä raskauden ja imetyksen aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *