Hae
Juoksujalkaa

Aamutreenit Merrellin uusilla juoksukengillä!

Maanantai alkoi aamutreeneillä Helsinki Sports Clubilla. Aluksi vedin asiakkaalle intervalliharjoituksen juoksumatolla ja sen jälkeen pääsin testailemaan uusia Merrell Road Glove Dash 2 juoksukenkiä.

WP_20130225_002

Näitä kevyitä paljasjalkakenkiä testaillessa kotona, alkuun istuvuus tuntui hieman väljältä, vaikka pituussuunnassa kenkä oli täydellisen kokoinen. Päällisosan joustava kangas antoi alkuun vääristyneen vaikutelman, sillä treeneissä ne osoittautuvat juuri oikean kokoisiksi.

SONY DSC

Itsellä ei ole juurikaan kokemusta paljasjalkakengillä ja täysin nolladroppisilla kengillä juoksemisesta, joten alkuun tuntuma mattoon oli aluksi outo. Tunne kuitenkin poistui juoksun jatkuessa ja tämän päiväisen treenin myötä pääsin jo melko hyvin kartalle, mistä on kyse.SONY DSC

Kenkien testailu ja sisäänajo jatkuvat toistaiseksi matolla, mutta ainakin tämän päivän sään perusteella toivoa kevään tulosta ja lumien sulamisesta on : ) Kattavampaa analyysia kengistä luvassa siis sitten, kun kokemusta on myös muilta alustoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *