Hae
Juoksujalkaa

Laitepilates rantautuu vauhdilla Suomeen

Testasin GoExpossa laitepilatesta, joka on varsin suosittua Hollywood-tähtien keskuudessa, mutta vasta kasvattamassa suosiotaan Suomessa. Vierailin Pilates Ateljén osastolla, jossa sain asiantuntevaa pikaopastusta lajin saloihin.

Helsingissä, Porthaninkatu 2 sijaitsevassa Pilates Ateljéssa on täydet matto-, väline- ja laiteohjausvalmiudet pilates-menetelmän ohjaamiseen. Laitepilates sopii kaikille kuntoutujasta huippu-urheilijaan.

Ensitestailujen perusteella epäilyttävän näköinen laite osoittautui varsin tehokkaaksi välineeksi, jolla pystyy tekemään todella erilaisia ja kokonaisvaltaisia liikkeitä. Liikkeet kohdistuivat tehokkaasti erityisesti keskivartalon ja ylävartalon lihaksiin, mutta laitetta on mahdollista käyttää esimerkiksi jalkaprässin tavoin jalkojen lihasten vahvistamiseen.

Testailin myös toisella laitteella erinomaisia avaavia ja venyttäviä liikkeitä selälle sekä kiertoja selkärangalle.

Lähdemme Millan kanssa testaamaan laitepilatesta lähiaikoina, joten syvällisempää raporttia lajista on luvassa kevään aikana…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *