Hae
Juoksujalkaa

Paluu sulkapallokentälle – nyt sattuu pohkeisiin!!

Pelasin nuorena paljon sulkapalloa. Kävimme neljän tytön porukassa useankin kerran viikossa pelaamassa sekä nelinpeleinä että kaksinpeleinä. Parasta peleissä oli, että pelit olivat todella tiukkoja ja tasaisia vääntöjä. Kehityimme melko hyviksi tässä harrastuksessa ja kävin jopa muutamia tekniikkakurssejakin aikoinaan.

Noista peleistä on kulunut aikaa, mutta eilen oli aika tarttua pitkästä aikaa taas sulkapallomailaan : ) Mailakin on jo monet pelit nähnyt, mutta kelpaa vielä muutamaan peliin. Pelikaverini oli huomattavasti parempi pelaaja ja häneltä oli  kielletty mm. smash-lyönnit kokonaan : D Alun haparoinnin jälkeen omatkin lyönnit alkoivat osua palloon ja kentän rajat hahmottua. Yritin palautella mieleen myös erilaisia lyöntejä.

Sulkapallo on erittäin tehokas ja pelisilmää vaativa, mutta keholle melko toispuoleinen laji. Lyöntikäden puolella tuntuukin nyt pitkän tauon jälkeen nopeat ja äkkinäiset liikkeet. Tämän päivän lenkillä tuntui myös se, että sulkapallo on erityisen tehokasta treeniä pakaroille ja pohkeille. Sen verran pahalta tuntui, että lenkki kutistui suunnitellusta 20 kilometristä 15 kilometriin ja päälle kilometri kävelyä. Pohkeet eivät olisi kestäneet metriäkään lisää juoksua. Täytyy siis antaa pohkeille lepoa, mutta sulkapallokentälle haluan palata mahdollisimman pian!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *