Hae
Juoksujalkaa

Alkuviikon palauttelutreenit

Pohkeiden palauttelu on sujunut hyvissä merkeissä ja jaloilla voi taas juosta : )

Eipä ole hetkeen tuntunut tällaista lihaskipua, mutta jälleen kerran oli todettava, että apuna toimi paljon paremmin aktiivinen palauttelu kuin täysi lepo. Päätin tehdä maanantaina kuitenkin lyhyen palauttavan lenkin, jonka aikana huomio oli se, että lämmettyään jaloissa tuntui paljon paremmalta kuin kävely tai paikallaan olo. Tämän jälkeen myös venyttelyt ja hieronta toimivat paremmin, kun jalat oli valmiiksi lämmitelty.

Myös eilen tiistaina kävin kevyellä lenkillä, jonka jälkeen tein salitreenin, joka ei kuormittanut juurikaan pohkeita. Tänä aamuna tuntui jo siltä, että jalat oli sopivasti valmiit illan juoksutiimitreeneihin. Tänään ohjelmassa oli kevyt 8 km treeni, jonka päälle huolelliset loppuverryttelyt ja –venyttelyt. ”Kevyt treeni” on juoksutiimissä harvinaista herkkua ja eihän se tänäänkään ihan kevyt ollut, mutta omat jalat alkoivat tuntua alun lämmittelyn jälkeen oikein mukavilta.

Katsotaan, mikä tuntuma jaloissa on huomenna, mutta seuraava sulkapallopeli on jo lyöty lukkoon! Sen verran ison kipinän paluu vanhan harrastuksen pariin jätti – silläkin uhalla, että pohkeissa tuntuu ; )

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *