Hae
Juoksujalkaa

Pitkäperjantain yllättävän lyhyt lenkki

Neljä päivää vapaata, eikä juuri mitään suunniteltua ohjelmaa! Mahtavaa!! Luvassa siis liikuntaa, lepoa ja rentoutumista.

Pääsiäinen starttasikin torstaina sulkismatsilla, jossa alkaa jo näkyä pieniä kehityksen merkkejä. Lyöntejä on saatu jo hiottua niin, että sulkiskaverikin joutui ottaa muutamia juoksuaskeleita : D Matsin jälkeen vielä tehokas tunti salilla.

Pitkäperjantain kunniaksi oli tarkoitus juosta pidempi, vähintään 15 kilometrin lenkki. Sää oli täydellinen ja kadut alkavat vihdoin sulaa.

Fiilistelin lähtiessä Nimbuksia, jotka vetäisin jalkaani pitkän talvitauon jälkeen. Olen koko talven juossut Goretex-lenkkareilla ja maastojuoksukengillä. Oli mahtava tunne vetäistä normilenkkarit jalkaan!! Lenkki sai kuitenkin yllätyskäänteen 5 kilometrin kohdalla.

Jo useilla lenkeillä sisäänajetut Nimbukset alkoivat 5 kilometrin kohdalla hiertää niin pahasti, ettei juoksusta tullut enää yhtään mitään. Yritin sinnitellä vielä muutaman kilometrin ja säätää kenkiä pariinkin otteeseen, mutta ei auttanut kuin kääntyä takaisin! : D Nyt koko homma naurattaa, mutta lenkillä ei hymyilyttänyt yhtään. Pitkäperjantain kärsimyslenkin saldona 9 km ja järkyttävät rakkulat holvikaarissa…

Huomenna sitten uusi yritys (toiset kengät) ja pidempi lenkki, toivottavasti yhtä aurinkoisessa säässä! Nimbusten sisäänajo täytyy myös aloittaa uudelleen.

Lenkin jälkeen testasin muuten Real Palauttavaa leipää, josta kirjoitin aiemmin.

ASA:n facebookiin tulleiden kommenttien perusteella, ennakko-odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta halusin tietysti maistaa leipää itse. Paahdettuna leipä toimi hyvin ja tykkään tuollaisesta makeasta vähän saaristolaisleipää muistuttavasta mausta. Ei paha ollenkaan!
Ilman paahtamista en kuitenkaan usko leipää syöväni ja päällisetkin pitää olla kunnossa. Pieni pettymys oli myös, että pussissa oli vain 4 leipää…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *