Hae
Juoksujalkaa

Back in business!

Viime viikot ovat sujuneet aikamoisessa hiljaiselossa blogin puolella. Tietokoneeni oli huollossa pitkään, joka vähän hidasti kirjoitusvauhtia : ) Samasta syystä pääsin lataamaan noin neljän viikon liikunnat koneelle vasta nyt. Olihan sitä tullut jotain tehtyä!

Maalis-huhtikuun aikana liikuntamääriä oli kertynyt mukavasti muun muassa kuntosalilla ja juoksulenkeillä. Tuoreimpana muistissa on tällä viikolla juoksutiimissä juostu 3 km + 10 x 400m vedot + 3 km ja  tämänpäiväinen RPM yhdistettynä Grit Strenghtiin. Illalla ajattelin käydä vielä pienellä palauttelevalla lenkillä, että jalat toimivat huomennakin.

Huomisen ohjelmassa on testilenkki kahden valmennettavani kanssa, jotka lähtevät juoksemaan HCR:n kahden viikon päästä. Oma tavoitteeni HCR:lla on tsempata heidät maaliviivan yli ja pyrkiä tuomaan hieman apua pitkälle matkalle. Huomisen yhteislenkin tavoitteena onkin pudottaa mörkö harteilta jo etukäteen : )

Aika on kulunut kuin siivillä myös sen suhteen, että Tukholman maratonille näyttää olevan enää tasan 6 viikkoa!! Kääk! Toisaalta, mikäs tässä on treenaillessa; aurinko paistaa, juoksu maistuu ja kevät on vihdoin tullut!

Pysykääs jatkossa kuulolla, tällaisia kirjoitustaukoja ei enää suvaita ; ) Kaikkea kivaa on tulossa myös teille lukijoille lähiaikoina. Huomenna esimerkiksi laitetaan yksi arvonta vireille, joka on erityisesti naislukijoiden mieleen…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *