Hae
Juoksujalkaa

Kohti lämpimämpiä juoksukelejä!

Aamu alkoi aurinkoisella kympin lenkillä ja nyt oli ensimmäistä kertaa todella lämmin sää juosta, jo heti aamusta. Takki ja hanskat oli itsellä ehkä vähän ylireagointia, varsinkin kun pari kanssajuoksijaa tuli vastaan shortseissa… Tein eilen matolla melko rankan intervallitreenin ja päälle vielä jonkin verran jalkoja, joten jalat tuntuivat hieman tukkoisilta aamulla. Ekan vitosen jälkeen jo kuitenkin huomattavasti paremmalta. Olisi ollut mukava jatkaa pidempäänkin lenkkiä, mutta aikataulu ei antanut periksi.

Nyt on käynnissä viimeiset pakkailut, nimittäin seuraavaksi suuntaan vielä lämpimämpiin juoksukeleihin. Barcelonassa näyttää olevan takuuvarma shortsikeli, ilman että seuraavana päivänä nenä vuotaa ja kurkkuun sattuu ; ) Hotellissamme on myös kuntosali, joka varmasti tulee testattua.

Palataan siis seuraavan kerran (toivottavasti) aurinkoisesta Barcelonasta!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *