Hae
Juoksujalkaa

Testissä Shock Absorber uutuus: Gym & Fitness -urheiluliivit

Tapasin Go Expo –messuilla Shock Absorberin edustajan ja sain testattavaksi uutuusmallin Gym & Fitness -urheiluliivit.

Ammattitaitoinen henkilökunta katsoi minulle oikean koon paikan päällä ja se oli yllätyksekseni todella tiukka ja napakka. Ilman ammattilaisen apua olisin varmasti valinnut liiveistä väljemmän (=väärän) koon, sillä alkuun liivit tuntuivat jopa liiankin tiukoilta. Tässä taas hyvä muistutus muillekin kuin vaan itselleni, että suurin osa naisista käyttää vääränkokoisia liivejä… Tämä taas saa aikaan melko pahoja vaurioita ja venymistä sidekudoksissa – rintojen koosta riippumatta.

Gym & Fitness -malli on suunniteltu suositun Run –mallin pohjalta ja se antaa voimakkaan 4-tason tuen. Malli on tarkoitettu erityisesti tehokkaaseen liikuntaan, esimerkiksi kuntosalille, lenkille ja hyppyjä sisältäviin lajeihin.

Säädettävät olkaimet, saumaton sisäosa sekä pehmustettu hakasosa tekevät liivistä miellyttävän käytössä. Kaksiosainen kuppirakenne toimii rintojen iskunvaimentimena. Liivit saa auki kokonaan selästä. Tekninen materiaali siirtää kosteutta iholta tehokkaasti ja kuivuu nopeasti.

Olen käyttänyt liivejä pääosin juostessa, mutta myös paljon hyppyjä sisältävillä ryhmäliikuntatunneilla sekä spinning-tunnilla.

Liivien tiukasta istuvuudesta ja muotoilusta johtuen liivit tuntuivat aluksi hiertävän kainaloista. Varsinkin ensimmäisellä pidemmällä lenkillä ne tuntuivat kainaloiden kohdalta hieman tiukoilta. Muutaman käyttö- ja pesukerran jälkeen ne ovat kuitenkin mukautuneet päälle. Pidän todella paljon leveistä, säädettävistä olkaimista ja selän muotoilusta, joiden avulla liivit istuvat päälle ja antavat napakkaa tukea. Juostessa ja hyppiessä tuki on voimakas, eikä ylimääräistä pomppimista synny.

Olen aiemmin (tosin jo muutamia vuosia sitten) käyttänyt Shock Absorberin urheiluliivejä ja tämä malli sopii etenkin, jos etsii tehokkaan tuen antavia urheiluliivejä. Suosittelen kuitenkin kääntymään ammattilaisen puoleen kokoa valitessa, sillä ainakin itsellä olisi varmasti tullut tehtyä väärä valinta koon suhteen tai mikä pahinta, jätettyä hyvät liivit hyllyyn.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. heini kirjoitti:

    voiko kysyä että minkä kokoiset shock absorber liivit ammattilainen sulle valitsi ja mikä on normaali kuppikokosi? kun itse asun sellasessa kaupungissa missä ei noi asiantuntija käy niin pitäs ite löytää oikea koko ja mun normaali liivikoko on b75 ja kävin kokeilemassa kokoa b65..siinä kyllä noi kainaloläskit pursus yli mutta haittaako? en tiedä…ja pitääkö ne olkaimien remmit kiristää kuinka pitkälle????

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *