Hae
Juoksujalkaa

Hyvän mielen juoksutapahtuma Helsingissä: Töölönlahti Black Jack 25.5.2013

Erilaisia juoksutapahtumia järjestetään kevään ja kesän aikana ympäri Suomea, joista pitäisi löytyä kaikille sopiva. Yksi erinomainen – ja astetta rennompi vaihtoehto on alunperin kaveriporukan hullusta ideasta syntynyt Töölönlahti Black Jack

Kisan tavoitteena on juosta Töölönlahden ympäri 21 kertaa, jolloin matkaa kertyy noin 44 kilometriä eli reilun maratonin verran. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo seitsemättä kertaa, 25.5.2013 Töölönlahdella, Helsingin keskustassa. Koko matkan taittaneet palkitaan Black Jack -arvonimellä.

Toukokuinen tapahtuma tarjoaa hienon mahdollisuuden kaiken tasoisille liikkujille, sillä kisassa on tarjolla eri kategorioita, joista voi paikan päällä valita päivän kunnon mukaan oman tason.

  • Black Jack: 21 kierrosta (44 kilometriä)
  • Blue Jack: 10 kierrosta (21 kilometriä)
  • White Jack: 5 kierrosta (10,5 kilometriä)
  • Pink Jack: 1 kierros (2,1 kilometriä, paras asu/meininki palkitaan!)

Lisäksi yrityksillä ja vaikkapa kaveriporukoilla on mahdollista osallistua taittamaan 21 kierrosta viestihengessä. Jos juokseminen tuntuu tuskalliselta, voi reitin taittaa myös kävellen, kontaten tai vaikka lastenrattaita työntäen. Ei muuta kuin ilmoittautumaan!

Vaikka tapahtumassa tärkeintä on rento meninki, yhdessäolo ja hauskanpito, ei kisassa ole kuitenkaan kyse mistään pelleilystä. Viime vuoden Black Jack -sarjassa tehtiin huikea tulos, kun australialaistaustainen huippusuunnistaja David Brickhill-Jones pinkoi 21 kierrosta aikaan 2.55.40.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *