Hae
Juoksujalkaa

Naisten superpesistä Helsingissä!

Tiistaina vietettiin nostalginen ilta vanhojen pesis-kavereiden kanssa, kun lähdimme katsomaan naisten superpesisottelua Roihuvuoren kentälle! : )

Roihun vastassa oli Lapuan Virkiä. Vaikka peli päättyi Virkiän selvään voittoon 2-0 (5-1, 4-0), pelissä nähtiin historiallisia hetkiä, kun lyöjätilaston kärkinimi vaihtui. Roihun 2. pelinjohtaja, pitkän superpesisuran tehnyt ja vuonna 2005 pelaajauran lopettanut lyöjäkuningatar Henna Salmela luovutti paikan Lapuan Virkiän Tanja Vehniäiselle.

Roihuvuoren kentällä oli mukana kannustamassa myös Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkue ja tauolla nähtiin kova Ford-lyöntitutkakisa, kun Janos Uotila, golfin pituuslyönnin Euroopan mestari, oli haastanut Sotkamon Jymyn lyöntitykki Roope Korhosen kisaan…

Seuraavaa Roihun koti-ottelua pääsee seuraamaan jo sunnuntaina 26.5. klo 17, jolloin Roihu saa vastaansa Kempeleen.

Lisäksi pesäpallon ystävien kannattaa suunnata tänään Sonera Stadiumille klo 18 Sotkamon Jymy – Hyvinkään Tahko -peliin.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *