Hae
Juoksujalkaa

Tasaista menoa Tukholmassa

Tervehdys! Tukholman maratonraportti on vähän viivästynyt, kun tässä on pitänyt keskittyä olennaiseen eli upeista kesäsäistä nauttimiseen! Palautuminen on sujunut hyvin ja jalat alkavat olla jo juoksukunnossa. Tiistaiaamuinen vierailu Helsingin urheiluhieronnassa palautti jalat siihen kuntoon, että tänään illalla voi aloittaa jo juoksun – altaassa.

Maraton itsessään sujui hyvin ja tasaisesti nakuttaen (lähes) tavoiteaikaan, jonka olin syksyllä itselleni asettanut. Loppuaika oli 4.30.45.

Vauhdit (min/km)

5km 6’26

10km  6’30

15 km 6’14

puolimaraton 6’24

25 km 6’25

30 km 6’28

35 km 6’37

40 km 6’33

maali 6’27

Juoksu tuntui yllättävän hyvältä koko matkan (tai sitten aika on ehtinyt jo kullata muistot, sillä maratonkuvissa meno näytti loppuvaiheessa kohtuu raskaalta…) ja kokemus oli kaikin puolin mukava, jos maratonista nyt niin voi sanoa. Keskisyke 165 kertoo myös jotain.

Uskon myös, että 45 sekuntia olisin saanut 42 kilometrin aikana kurottua umpeen, jos oma kellotus olisi ollut ajan tasalla, joten se ei jäänyt hirveästi harmittamaan : D Ennätyskin parani siinä samassa 37 minuuttia ja tuli jälleen todettua, että itselleni sopii paremmin tuollainen kunnon kaatosade kuin viime elokuinen helle HCM:lla.

Hieno reissu, huimia aikoja niin ASAlaisilla kuin ASA:n juoksutiimiläisilläkin!! Ensi vuonna uudelleen ja omaksi tavoitteeksi asetan jo tässä vaiheessa 4.30 alituksen : )

Tuli tuossa reissun aikana myös lupauduttua muutamallekin eri taholle osallistua puolitriathlonille ensi kesänä. Treenithän saa aloittaa sitten saman tien eli niistä(kin) lisää luvassa myöhemmin!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *