Hae
Juoksujalkaa

Aika siirtyä monipuolisemman treenin pariin!

Viime aikoina on keskitytty sen verran paljon juoksuun ja maratoneihin, että nyt on taas aika laajentaa liikkumista vähän monipuolisemmaksi.

WP_000862

Muutaman aiemman vuoden tapaan, tänä kesänä en osallistu puolimaratonille vaan siirrän sen suosiolla syksyyn. Tällä hetkellä odotan jo kuumeisesti pääsyä myös pitkästä aikaa ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille, tietysti pitäen juoksuharjoittelun tiiviisti mukana. Niin, ja sitten sitä uintia ja pyöräilyä pitäisi lisätä ohjelmaan…

WP_000863

Triathlonille siis, ensi vuonna. Puolimatkan triathlonin uinti (1,9 km) jännittää jo tässä vaiheessa ylivoimaisesti eniten ja toiseksi eniten pyöräily (90 km). Puolimaratonhan menee “kevyesti” siihen päälle vanhasta tottumuksesta..? Onneksi ASA:sta löytyy tämänkin lajin osaajia, joilta voi kysyä muutamat vinkit harjoitteluun. Heidi kirjoittikin Lumiunelmia -blogissaan Vantaalla järjestetystä triathlonista, jossa ASA:n Jaakko oli kisaamassa.

Aurinkoinen sunnuntai aloitetaan kuitenkin juosten ja illalla salille : )

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *