Hae
Juoksujalkaa

Zone3 Aspire -naisten märkäpuku testiin!

Alkavaa triathlon -harrastustani silmällä pitäen vierailin eilen Helsingin Kampissa (Hietalahdenkatu 9) sijaitsevassa Momento bikesissa. Sain testiin Zone3 Aspire -märkäpuvun. Alla esittelyvideo Aspire -puvusta.

Momento bikes on maantiepyöräilyn ja triathlonin erikoisliike, jonka ideana on tarjota mahdollisuus maantiepyöräily ja triathlon -harrastukseen ilman suuria alkuinvestointeja. Yritys vuokraa pyöriä ja varusteita, jotka sekä noudetaan että palautetaan Kampin tiloihin. Samasta osoitteesta tai yrityksen sivuilla toimivasta verkkokaupasta voi myös ostaa pyöriä ja tarvikkeita.

Yrityksen tavoitteena on edistää ja elävöittää maantiepyöräilyä ja -kulttuuria sekä triathlonharrastusta Suomessa. Liikkeessä kävikin melkoinen hulina eilen illalla, joten tarvetta tämänkaltaiselle toiminnalle on!

Testasin märkäpukua eilen ensimmäistä kertaa elämässäni ja itse pukeminen vaatii jo hieman totuttelua : ) Kovin ketterästi se ei ensimmäisellä kertaa sujunut, puvun kun pitää olla todella napakka päällä, mutta harjoitus tekee mestarin. Sitten pitäisi aloittaa vielä käytännön testaukset vedessä! Niistä sekä kokemuksista itse puvusta luvassa myöhemmin…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *