Hae
Juoksujalkaa

Lenkin kautta juhannuksen viettoon!

Ennen juhannuksen viettoon rientämistä, kipaisin pikaiselle lenkille Paloheinän poluille! Luulin, että joudun juoksentelemaan melko yksikseni, mutta ilokseni huomasin että muitakin kanssajuoksijoita oli liikenteessä.

Käynnissä oli myös Paloheinämaraton. Hauska tapahtuma, joka järjestetään aina juhlapyhien aattona tai niiden jälkeisinä päivinä. : ) Olen jo jokunen vuosi seurannut tätä tapahtumaa ja osunut samoihin aikoihin lenkkipoluille, mutta vasta nyt eksyin heidän nettisivuilleen.

”Maratonia on järjestetty mm. pääsiäisenä, vappuna, juhannuksena, jouluna ja uudenvuodenaattona, ja ympärivuotisesta järjestämisestä johtuen lähes kaikissa säissä ja kunnoltaan monenlaisilla alustoilla: helle (+27), pakkanen (–27), pouta, puolipilvinen, pilvinen, vesi-, rae- tai räntäsade (kaikkea kolmea myös yhden maratonin aikana), ”joulukorttilumisade”, sakea lumisade, lumipyry, tyyni, tuulinen, paljas kuiva tai märkä hiekka, loska, hiekoitettu tai hiekoittamaton, jäinen tai luminen kova tai pehmeä tie ja näiden yhdistelmiä. Myös vuorokaudenajat ovat vaihdelleet: aamuyö ja -hämärä, aamu-, keski- ja iltapäivä ja iltahämärä.”

Vähän erilaista ohjelmaa juhlapyhiksi, ihan mahtavaa!

Rentouttavaa juhannusta!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *