Hae
Juoksujalkaa

Takaa-ajoa mäkitreeneissä!

Kirjoitustahti on selvästi kesävaihteella : ) Tavoitteena onkin ollut viettää aikaa enemmän ulkona kuin sisätiloissa koneen äärellä. Ihana kesä ja vielä 5 viikkoa lomaa jäljellä! Tässähän ehtii vaikka mitä!

Viime päivien treenit ovat sujuneet hyvin. Tukholman maratonin jälkeen juoksu on edelleen hieman vähemmällä painotuksella ja olen nauttinut osan lenkeistä täysin ilman sykemittaria. Varsin rentouttavaaa liikkua välillä ilman jatkuvaa matkan, sykkeen ja vauhdin seuraamista!

Sykemittari oli mukana kyllä lauantai-aamun lenkillä, jossa vitosen lenkin jälkeen päätin kiivetä Paloheinän mäen päälle muutamaan kertaan. Ajatuksena oli viisi kertaa kävellen isoilla askeleilla ylös, ajatuksena saada pakarat, takareidet ja pohkeet erityisesti töihin. Syke nousee mukavasti kävellenkin, kun ottaa vielä kädet tehokkaasti mukaan.

Kolme kertaa ehdin nousta mäen ylös ja hölkkäilin palautellen alas, kunnes jouduin keskelle vauhdikasta taka-ajoa, kun koira jahtasi peuraa! Vauhti oli todella kova ja peura muuten melko iso noin läheltä katsottuna… Onneksi en jäänyt alle! Oli kohtuu pelottava kokemus ja siinä kohtaa kirjattiin kirkkaasti lenkin korkein sykehuippu : D

Sunnuntaina päätin kohdata mäen rohkeasti uudelleen, mutta otin treenattavani mukaan. Tehtiin koko treeni ulkona; lämmittelyt juosten, koko kropan kiertoharjoittelutreeni liikuntapaikalla ja loppuun vielä mäen kimppuun. Kuulemma oli ihan tehokas treeni : )

Tänään illalla kuitenkin sisätiloihin, kun vuorossa on pitkästä aikaa RPM.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *