Hae
Juoksujalkaa

Juoksu kulkee, mutta mites se uinti..?

15 kilometriä porottavan aurinkoisessa hellesäässä juostu! Päälle vielä tietysti kyykkyhaasteen ohjelman mukaisesti 110 kyykkyä ; )

Lenkit kulkevatkin tällä hetkellä ihan malikkaasti, vaikka en ole montaa yli 10 kilomerin lenkkiä kesä-heinäkuussa juossutkaan. Niin, uinnista ei voi sanoa samaa… Kesäkuussa Momento bikesista haettu märkäpuku odottelee edelleen paketissaan.

zone3 aspire

zone aspire3

Suoraan sanottuna pelottaa lähteä pukua testaamaan ja uintia opettelemaan. Uintitreenit lähtee itselläni lähes nollasta ja aloitus tuntuu todella vaikealta. Mutta jostainhan nekin treenit on aloitettava.

Ehkä tulevana viikonloppuna? Tai ensi viikolla…?

Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *