Hae
Juoksujalkaa

Vihdoinkin uintia! Ensitestissä Zone3 Aspire märkäpuku

Niin vaan tuli sekin päivä, jolloin oli aika lähteä testaamaan Zone3 Aspire -märkäpukua käytännössä! Sain puvun testiin kesäkuussa Helsingin Kampissa sijaitsevasta maantiepyöräilyyn ja triathloniin erikoistuneesta Momento bikes -liikkeestä.

Aikomus oli mennä testiuinnille Kuusijärvelle, mutta koska siellä puomit suljettiin jo klo 21, otimme uuden suunnnan Sipoon Pilvijärvelle, jossa uinti on mahdollista klo 22 saakka. En muuten aiemmin ollut ajatellut, että uimarannat suljetaan yöksi..?

Lämmin ja aurinkoinen päivä houkutteli muutenkin veteen, mutta erityisen helppoa sinne oli pulahtaa märkäpuku päällä. Puku lämmittää tehokkaasti ja tekee vedessä olemisen muutenkin helpommaksi kelluttavuuden vuoksi. Tämähän oli itselleni ensimmäinen kerta vedessä märkäpuku päällä , joten vertailupohjaa muihin pukuihin ei ole.

Puvun pukeminen alkaa sujua jo hieman paremmin sen joustavuuden vuoksi. Silti kynsien kanssa täytyy olla tarkkana, ettei kangas mene rikki. Parhaiten puvun saa päälle, kun kääntää lahkeet ja hihat nurinpäin.

Ja sitten vaan veteen!

Uinti märkäpuvun kanssa tuntuu erilaiselta ja vaikka ei voikaan sanoa, että uinti olisi ollut helppoa, niin varsin miellyttävä tämä ensi kerran kokeilu oli. Puvun neopreeni rinnasta polviin antaa hyvän kelluttavuuden ja tuen keskivartalolle, joka helpottaa vartalon hallintaa uidessa.

Se tuli kyllä selväksi, että todelliset uinnin tekniikkatreenit täytynee aloittaa uimahallin puolella ja sitä kautta siirtyä luonnonvesiin. Hurjan pimeää tuolla järvessä…

Treenit jatkuu!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

 1. Kai kirjoitti:

  Hei,

  Haluat ehkä raportoida Facebookille että feikkiprofiili ”Kaisa Korhonen” käyttää tämän sivun kuviasi ominaan.

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100011375489198

  • Laura kirjoitti:

   Kiitos tiedosta. Raportoitu ylläpidolle, mutta kuvat eivät kyllä näytä katoavan profiilista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *