Hae
Juoksujalkaa

Viimeistä kesälomaviikonloppua viedään!

Elokuu on jo käynnissä ja viimeista kesälomaviikonloppua viedään! Maanantaina paluu töihin, arkeen ja aikatauluihin. Lomailua ja kesää voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta sieltä se syksy tulee joka vuosi yhtä yllättäen ja vauhdilla.

Kuluneen viikon liikunnat keskittyivät loppuviikkoon Kööoenhaminan reissun takia. Pyöräilyä tuli kuitenkin jonkun verran harrastettua myös reissussa ja jos Köpikseen on matkoja tiedossa, suosittelen ehdottomasti vuokraamaan pyörän! Kaupungin voi kiertää ja tutkia näppärästi läpi loistavien pyöräilyteiden ansiosta ja lisäksi saa hyvää hyötyliikuntaa.

Reissun jälkeen perjantaina oli vuorossa pitkästä aikaa aamulenkki mäkien muodossa. Yritin pitää vauhdin melko reippaana, mutta reissussa pyöräilyn lisäksi kävellyt kilometrit vähän painoivat jaloissa. Reilu 8 kilometrin mäkinen lenkki sai hyvin hien virtaamaan ja sykkeen kohoamaan. Mahtava olo lenkin jälkeen, kyllä juoksu on vaan mun laji!

Tänään aamulla oli vuorossa patteritreeni Helsinki Sports Clubilla. Treeni sisälsi jalka-, ylävartalopatterit, joissa 4 liikettä ja vatsapatterin, jossa 3 liikettä. Jokainen patteri kolme kertaa läpi. Kesän kovin salitreeni, joka aiheutti pienen kokovartalotärinän : )

Loppupäiväksi ulos ja aurinkoon! Palauttelut hoituu siinä samalla pyöräillessä…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *