Hae
Juoksujalkaa

Viime päivien avainsana: treenikaveri!

Viikonloppu sujui urheilun merkeissä ja avainsanaksi nousi treenikaverin merkitys!

Lauantai-aamuna osallistuin Adidaksen Heimo10 -porukan treeneihin Paloheinässä. Luvassa oli mäkitreenit – kaikessa yksinkertaisuudessaan. Oli mahtavaa pitkästä aikaa oikein revitellä raivolla mäkeä ylös : ) Treeneissä oli mukana kuvaaja ja kuvamateriaalista näki, että tuli vedettyä aika täysillä. Mäkitreenit on ihan parasta tehdä porukassa tai kaverin kanssa, sillä niissä jos missä, jää yksin juostessa helposti viimeiset toistot tekemättä.

Paloheinän mäeltä jatkoin suoraan Pirkkolaan ohjaamaan kahvakuulatreenit yhdelle treenattavistani ja hänen tsemppiä seuratessa, tuli itsellekin tarve päästä vielä salille : )

Salilla tosin alkoi painaa jaloissa jonkin verran ja etenkin viimeinen kierros oli melko haastava. Treenikaverin kanssa tämäkin treeni tuli tosin vedettyä kunnialla loppuun saakka ja näiden tuplatreenien jälkeen olo oli mitä mahtavin!

Sunnuntaina oli aika palautella jalkoja ja siihen tarjosi mahtavat puitteet aurinkoinen Seurasaari. Reitti piti sisällään myös vaihtelevaa maastoa, josta sai taas ihan erilaista tuntumaa juoksuun. Siinä kantoja ja puunjuuria väistellessä tulikin mieleen se syyskuussa juostava maastopuolikas

Illaksi olin sopinut salitreenit, jossa sain olla treenattavan roolissa. Omasta treenistä saa todella paljon enemmän irti, kun toinen on suunnitellut ohjelman, kertoo mitä seuraavaksi tehdään ja vielä tsemppaa viimeisissä toistoissa. Treeninä oli perinteinen selkäpäivä ; ) Teen melko harvoin tämäntyyppistä “perinteistä salitreeniä”, mutta välillä on hauska haastaa kroppaa ja lihaksia vähän erityyppisellä harjoittelulla. Sen myös tuntee tällä hetkellä selässä!

Tänään vein ystäväni tutustumaan CXWorks ja RPM -tunneille. Tiukka yhdistelmä keskivartalotreeniä ja sisäpyöräilyä, jossa vierellä hikoilevasta kaverista sai jälleen kummasti apua ja lisätsemppiä.

Huh mikä treenikimara ja hehkutusteksti, mutta juuri nyt sohvalla tätä tekstiä kirjoitellessa, tuntuu aika hyvältä : )

Huomenna on ansaittu lepopäivä liikunnasta, mutta tästä on hyvä edetä kohti viikonloppua, jolloin on tiedossa Helsinki Workout -tapahtuma Kaapelitehtaalla!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *