Hae
Juoksujalkaa

Kiva väri ei yksin riitä, urheiluvaatteiden täytyy myös toimia

Tutustuin naisten urheilu- ja vapaa-ajan vaatemerkki Lorna Janeen Helsinki Workoutissa tarkemmin, vaikka olin jo pitkään ihaillut tuotteita niiden värikkyyden, mutta myös koko taustalla olevan ajatuksen pohjalta. Pidän siitä, että merkki on paljon enemmän kuin pelkkiä vaatteita. Ajatuksena on kokonaisvaltainen hyvinvointi, aktiivinen ja terveellinen elämäntapa, elämän joka osa-alueella, ei pelkästään liikunnan ja ruokavalion suhteen.

Luonnollisesti ihastuin aluksi Lorna Janen vaatteiden värikkyyteen. Tämä ei kuitenkaan yksin riitä vaan treenivaatteilta vaaditaan paljon muutakin. Hengittävyyden ja istuvuuden lisäksi materiaaleilta tarvitaan todellista kestävyyttä, sillä ne on pestävä usein.

lorna jane treenivaatteet

Olen testannut Lorna Janen Regatta urheiluliivejä sekä Agility Excel toppia. Ohuen ohuen Agility toppi on kokonaan mesh-kangasta, todella kevyt, hengittävä ja kuivuu nopeasti. Toppia täydentää Regatta urheiluliivit, jotka antavat keskitason tuen. Näitä olen käyttänyt vain salilla ja jumpissa, vaikka niiden tuki riittää myös esimerkiksi juoksuun. Olen elämäni aikana käyttänyt ja viime aikoina testaillut melko monet urheiluliivit ja nyt Lorna Janelta löytyi suosikkini. Siitä ei ole myöskään haittaa, että hyvän istuvuuden ja tuen lisäksi Lorna Janen liiveissä sekä topeissa on joku erikoinen juju, usein selkäpuolella. Niin ja se kiva väri.

Teksti voi kuulostaa pelkältä hehkutukselta Lorna Janen tuotteita kohtaan, mutta kummasti olen huomannut, että nämä kyseiset topit ovat eksyneet treeneihin päälleni, heti kun ovat pesusta selvinneet. Tietysti asiaan vaikuttaa myös se, että sain itse vaikuttaa siihen, mitä tuotteita sain testiini. Topit ovat olleet todella toimivia käytössä, mitä sitä kieltämään. En usko, että positiiviset kommentit, joita Lorna Janen vaatteita käyttäviltä kuulee, voivat myöskään olla ihan väärässä. Paljon on tullut myös kanssajumppaajilta kommentteja ja kyselyitä topeista.

Ainoa miinuspuoli, jota olen kuullut, on tuotteiden melko korkea hinta. Toisaalta, jos tuote on toimiva, laadukas sekä kestävä, hintakaan ei silloin muodostu niin isoksi esteeksi. Lisähuomiona se, että molemmat topit ovat olleet pesussa jo useita kertoja, eikä se näy niissä ollenkaan. Olen pessyt topit koneessa, pesupussissa ohjeen mukaan.

Plussaa myös usein vaihtuvasta valikoimasta, uutuuksia tulee nettikauppaan pari kertaa kuukaudessa. Syyskuun uutuudet kannattaa käydä tsekkaamassa saman tien! Lorna Janea voi seurata Facebookissa, jolloin pysyy hyvin kärryillä esimerkiksi pop-up shopeista, missä tuotteita pääsee sovittamaan ja ostamaan paikan päältä.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *