Hae
Juoksujalkaa

Naisille suunnattu Ambit 2 ilmestymässä Suunnolta!

Täydellisiä uutisia Suunnolta! Ambitista on nimittäin lokakuussa ilmestymässä erityisesti naisille suunnattu Ambit 2. Itselläni on ollut tuo ensimmäinen Ambitin unisex-versio käytössä viime joulukuusta.

Olen ollut Ambitiin enemmän kuin tyytyväinen, vaikka en ole vieläkään läheskään kaikkia siinä olevia ominaisuuksia käyttänyt. Ainoaksi ongelmaksi on noussut kuitenkin kellon koko. Suoraan sanottuna, se on suunniteltu miehen ranteeseen : ) Joudun kiristää kellon todella kireälle ja siltikin se heiluu juostessa. Ranneke on myös todella kova, joten pitkillä lenkeillä kädessä on tuntunut välillä jopa puutumista! Samaa ongelmaa esiintyi myös talvipakkasilla. Olen jutellut asiasta miespuolisten Ambit-käyttäjien kanssa ja heillä ei ole samaa ongelmaa ollut.

Suunnon tiedotteen mukaan uudessa naisille suunnitellussa Ambitissa on juurikin pehmeämpi tuo rannekeosa ja siten sen pitäisi olla mukavampi käytössä. Tiedotteessa myös korostetaan, että malli istuu myös ohuempiin ranteisiin, joten en selkeästi ole ollut yksin tämän ongelman kanssa. Eikä tuo kauniin valkoinen värikään haittaa, ainakaan mua…

Ymmärsin tiedotteesta, että ominaisuudet ovat kuitenkin tähän “miesten” päivitettyyn versioon verrattuna samat. Tämä on tietysti tärkeää, jos alan tuohon naisten kelloon vaihtaa : )

Saattaa olla mahdollista, että pääsen tätä uutukaista myös käytännössä testaamaan ja kokemuksista kertomaan…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *