Hae
Juoksujalkaa

Huomenna treeniä ja shoppailua Olympiastadionilla!?

Jos huomenna torstaina kaipaat reipasta iltaohjelmaa ja olet Helsingissä, kipaise Olympiastadionille! Siellä järjestetään aktiivisille naisille suunnattu Lorna Janen LAVLI –ilta. Itse ainakin ajattelin mennä! : )

Paikan pällä pääsee tutustumaan ja shoppailemaan Lorna Janen tämän hetkisen malliston tuotteita ja lisäksi luvassa on kunnon treenit! Mitä sitä muuta tarvitsee!?

Päivän ohjelma:

Klo 17.00 Tervetuloa! Lorna Jane pop up shop avoinna. Tule tsekkaamaan illan erikoistarjoukset hyvissä ajoin ennen treeniä.

Klo 18-19 POWER GAINERS TREENI. Power Gainers on luovaa toiminnallista harjoittelua, joka tähtää oman suorituskyvyn parantamiseen. Power Gainers Crew on tiivis voimaharjoitteluporukka Tattarisuolta. Power Gainers on ennenkaikkea luovalla tavalla treenaamista, yhdessä porukalla itsensä haastamista, sisukkuutta ja elämänasennetta. Illan aikana treenataan kehonhallintaa ja voimaa. Näissä reeneissä saa innostua, irrotella ja pitää hauskaa! Treeni tapahtuu ulkona maastossa, joten kannattaa varautua siihen, että rapa saattaa roiskua. Mikäli vettä tulee vaakatasossa treeni pidetään sisällä monitoimitilassa. Meno on kovaa ja hiki virtaa, mutta kukaan ei jää jalkoihin ja kaikki pärjäävät mukana, sopii kaikille eikä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Klo 19-20 treenin jälkeen on mahdollisuus vielä shoppailla ihania Lorna Janen tuotteita

Tilaisuus ja tunti ovat maksuttomia. Lisätietoja tapahtumasta ja sitovat ilmoittautumiset tunneille meilitse: asta.laurila@lavli.fi

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *