Hae
Juoksujalkaa

Testissä 2XU High Impact Support -urheiluliivit

Olen testannut 2XU High Impact Support Bra -urheiluliivejä kesästä asti. Testikertoja on kertynyt jo sen verran monta, että tässä vaiheessa on aika kertoa, miltä liivit ovat tuntuneet käytössä.

Tykästyin näissä urheiluliiveissä eniten tukeviin olkaimiin. Ne eivät löysty tai tippuile kovissakaan liikuntasuorituksissa. Olkaimet ovat takaa melko ohuet, mutta levenevät olkapäältä. Ne tuntuvat napakoilta, eivätkä ole löystyneet tai virttyneet käytössä tai useissa pesuissakaan. Myös takaosan painijaselkä kahdella hakaskiinnityksellä tuntuu käytössä napakalta. Liivit antavat korkean tuen ja ne sopivat parhaiten esimerkiksi juoksuun ja hyppyjä sisältäviin jumppiin. Näitä liivejä olen tykännyt käyttää eniten juostessa.

2XU:n tuotteista on ollut ASA:n testeissä hyviä kokemuksia materiaalien laadukkuuden takia. Urheiluliiveissä ykköskriteeriksi nousee tämän lisäksi tuki ja istuvuus. Liivit eivät saa myöskään hangata käytössä ja parhaimmat liivit ovatkin mielestäni saumattomia.

Kuppiosan saumat ovatkin ainoa heikkous näissä liiveissä, sillä neulokset alkoivat hieman hangata pitkillä lenkeillä. Neulokset tuovat varmasti tuen juuri oikeisiin kohtiin, mutta kuppiosasta sileät liivit ovat mielestäni mukavammat käytössä ja lisäksi näyttävät myös ulospäin paremmilta. 2XU:n valikoimasta löytyy myös tällaiset urheiluliivit Contour Support Bra, jotka täytyy hankkia ehdottomasti itselle.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *