Hae
Juoksujalkaa

Viikonlopun fiilislenkit ja iloveme -messut

Viikonloppu alkoi parhaalla mahdollisella tavalla, brunssilla Köketissä. En ollut aiemmin käynyt paikassa, mutta se osoittautui oikein hyväksi ja kotoisan viihtyisäksi paikaksi. Brunssi tarjoillaan viikonloppuisin klo 11-15, mutta mielestäni se soveltuu paremmin aamupalaksi, sillä tarjolla oli kahden ruokaisamman salaatin lisäksi perinteiset karjalanpiirakat, leivät, jogurtit, rahkat, hedelmät, croissantit.

Köketista suuntasin kohti Kampin EL-Salonkia, jossa minua odotti ihana Marjo. Tästä käynnistä kirjoitan erikseen, mutta jo tässä vaiheessa voin kertoa sen verran, että urheilu ja valitettavan usein vielä meikit päällä hikoileminen sekä sitä myötä lukuisat pesukerrat, asettavat kasvot aikamoiseen testiin.

Kasvohoidon jälkeen aurinkoinen sää ja syksyn värit houkuttelivat lähtemään pikalenkille. Tällä kertaa otin myös puhelimen mukaan ja nappasin pari kuvaa matkan varrelta, niin upealta lenkkipolulla näytti. Viime päivien aikana Facebook ja Instagram ovatkin täytyneet näistä upeista syksykuvista, jotka tuovat kyllä oman lisänsä lenkeille. Jotkut muutkin olivat lauantai-iltana hyvällä fiiliksellä lenkillä, sillä kanssalenkkeilijät hymyilivät ja moikkailivat. Pari “ihanat värit” –huudahdustakin kuulin!

Lauantai-illan loppuun vielä urheilua Selänne -dokumenttielokuvan muodossa : )

Lauantaille suunniteltu aamulenkki siirtyi sunnuntai-aamun ja matkaksi kertyi 16 kilometriä. Hieman harmitti, että en rohjennut ilmoittautua Vantaan maratonille, sillä tänään juoksu kulki hyvin. Hyvähän se on aina jälkeenpäin uhota.

Lenkin jälkeen pikasuihku ja kohti iloveme -messuja! Messuilla oli paljon mielenkiintoista nähtävää ja mielestäni kauneus-, muoti- & terveysmessut ovat viime aikoina kehittyneet parempaan suuntaan. Paikan päällä pääsee tekemään, näkemään, kokemaan ja maistamaan uusia juttuja, joka on kävijän kannalta palkitsevinta. Tietysti mukaan voi ostaa myös kaikenlaista mukavaa messutarjouksin…

Illalla vielä salille sekä loppuun palauttavat venyttelyt, niin eiköhän tämä viikonloppu ala sitten olla paketissa. Virtaa on taas vaikka muille jakaa, ei muuta kuin kohti tulevaa viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *