Hae
Juoksujalkaa

Selityksiä, selityksiä

Nyt on pitänyt viime päivät kyllä sellaista kiirettä, että alkaa kalentereiden koordinointi olla koetuksella. Ei ole blogiin tullut tekstiä. Koska tarkoitus on tänne kuitenkin kirjoitella hyvän mielen juttuja liikkumisesta, eikä mitään valitusvirsiä, yritetään pitää selitykset minimissä. Fakta on kuitenkin se, että meillä kaikilla on käytössä 24 tuntia, jonka voi sitten käyttää, suunnitella, aikatauluttaa ja priorisoida omien toiveidensa mukaisesti. Näinhän kerron aina valmennettavillenikin, kun esteeksi meinaa nousta kiire…

Olen huomannut, että itsellä enemmän stressitilanteita aiheuttaa tyhjä kalenteri tai liian kiireettömät ajanjaksot. Huomaan myös, että saan ihan eri tavalla itsestäni irti, jokaisella elämän sektorilla, pienessä kiireessä. Muistan, kuinka jo lapsena esimerkiksi inhosin sunnuntai-päiviä, jolloin oli aivan liian rauhallista : D Kuitenkin lapsuudesta hieman hektisemmäksi muuttuneen aikataulun takia, välillä on keskityttävä ottamaan myös omaa aikaa.

Näin tein viime viikonloppuna. Ilman mitään aikataulua ja ohjelmaa mentiin. Perjantai-iltana nukkumaan mennessä mietin herätyskellon virittämistä aamulenkkiä varten, mutta jätin sen tekemättä. Heräsin, kuten aina, kuuden aikaan, mutta tällä kertaa käänsin kylkeä ja vedin peiton takaisin päälle. Nukuin puoli kymmeneen. Sen jälkeen rauhallinen aamupala, ilman että olisin lukenut lehtiä, surffannut netissä ja vastaillut sähköposteihin ja viesteihin samaan aikaan. Täydellinen keskittyminen vain yhteen juttuun. Päivään mahtui silti paljon kaikenlaista; lenkkiä, salitreeniä, ystäviä ja teeman mukaiset syömingit ravintola Lungissa.

Sunnuntaina leppoisuudesta taas kertoo esimerkiksi se, että söin aamupalankin kahteen kertaan, koska menin ensimmäisen heräämisen ja aamupalan jälkeen uudelleen nukkumaan : ) Lenkki aurinkoisessa syyssäässä, iltasali ja loppuun vielä tämän viikon valmennusten suunnittelua. Tuntuu, että viikonloppu olisi kestänyt jotenkin pidempään.

Tällä hetkellä tämä hektisyys tuntuu hyvältä. Sopii tähän vaiheeseen. Kiireellä on kuitenkin helppo selitellä kaikenlaista. Kyse onkin siitä, miten ottaa oman elämänsä ja aikataulun hallintaan. Se on ihan mahdollista, eikä siitä tarvitse sen enempää stressata!

Tässä tekstin kuvituksena viikonlopun ja alkuviikon satunnaisia otoksia Instagramin puolelta. Jos blogissa alkaa olla liian hiljaista, sinne pienet kuulumiset ja päivitykset onnistuvat nopeammin.

Mukavaa viikonjatkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *