Hae
Juoksujalkaa

Viikonlopun treenileiri kuvina

Viikonloppuna oli ohjelmassa kunnon Etelä-Pohjalainen treenileiri! : D Se piti sisällään mukavan määrän treeniä, sopivassa suhteessa ruokaa ja lepoa sekä rentoutumista. Toimiva resepti! Tuli kerrankin otettua myös kuvia, joten laitetaas kehiin tällainen kuvapainotteinen teksti tällä kertaa.

Treeniteema alkoi mukavasti heti perjantai-iltana, kun työpäivän ja ajomatkan jälkeen oli pakko päästä saman tien vetreyttämään jalkoja lenkille. Treenit tein Kuortaneella, jonka urheiluopisto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun, niin sisällä kuin ulkona. Sateisen harmaana lauantai-aamuna tein alkulämmittelyn hallissa radalla ja sen jälkeen treenin salilla. Sisäradasta innostuneena, kävin juoksemassa vielä muutamat vedot palautuksineen suoralla.

Sunnuntai-aamun aloitti parin kilometrin lämmittelylenkki näissä kovin rauhallisissa maisemissa. Tein keskivartalopainotteisen treenin toisella, uimahallin yhteydessä olevalla salilla ja loppuverryttelyksi jälleen pari kilometriä ulkona juosten.

Viikonlopun ylivoimaisesti parhaimmat hetket vietettiin kuitenkin tutustuen muutaman päivän ikäiseen kummityttöön.

Sunnuntaina, kun palasin illalla takaisin Helsinkiin, oli vielä vetäistävä lenkkarit jalkaan ja lähdettävä pienelle happipyrähdykselle! Tällä hetkellä Tukholmaan tähtäävä juoksuohjelma sisältää vielä lähinnä viikottaista kilometrien kartuttamista ja totuttelemista kasvavaan kilometrimäärään. Viikon tavoitteesta puuttui muutama kilometri ja luonne ei tietenkään anna periksi jättää yhtään viikkoa, ettei tavoite täyttyisi. Tämä olikin lopulta ihan loistava veto, sillä vaikka kello oli jo melko paljon ja jalat sekä automatkan että treenien väsyttämät, olo tuntui todella hyvältä lenkin jälkeen ja uni maittoi. Varmasti sen takia myös alkaneen viikon spinning luisti maanantaina hyvin.

Tällä viikolla luvassa on juoksukilometrien lisäksi ainakin toinen spinning-tunti, Halloween-spesiaalitunti perjantaina Helsinki Sports Clubilla. Muutenkin liikkumiset täytyy suunnitella huolellisesti, koska viikonloppu sujuu Skiexpo -messuilla. ASA:n Facebookissa on käynnissä myös arvonta, jossa voi voittaa lippuja messuille!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *