Hae
Juoksujalkaa

Nyt on kulkenut…

…Nimittäin juoksu! Viime viikolla vähän kateellisena lueskelin Leenan kirjoitusta, sillä en ollut jotenkin pitkään aikaan päässyt lenkeillä tuohon tunnelmaan. Tekstistä innostuneena, juoksin viime viikolla kaksi itselleni vähän pidempää lenkkiä. Pidempiä, etenkin viikolla ja illalla työpäivän jälkeen juostaviksi. Se onkin usein pieni haaste ja etenkin nyt, kun jo iltapäivällä alkaa olla niin pimeää, että tuntuu kuin keskellä yötä lähtisi lenkille.

Hyviksi lenkki-illoiksi osui viime viikolla keskiviikko, jolloin kilometriä kertyi reilut 14 kilometriä ja torstai, jolloin hölköttelin menemään reilut 12 kilometriä. Jos ihan totta puhutaan, kumpikin noista viikon lenkeistä piti todellisuudessa olla alle kympin lenkki. Olin suunnitellut hieman pidempää lenkkiä joko lauantaille tai sunnuntaille, mutta Skiexpojen takia oli tarkoitus helpottaa viikonlopun taakkaa parilla lenkillä. No, nythän pääsi käymään kuitenkin niin, että molemmilla kertaa eksyin : ) Tuo torstain pidempi lenkki oli vielä ihan ok, sillä olin tavallaan koko ajan ihan kartalla, mutta tajusin jossain välissä, että lenkki tulee pitenemään jonkun verran. Sen sijaan keskiviikon lenkillä olin yli puolet lenkistä täysin pimennossa, sekä sijainnin, mutta myös näkemisen suhteen, sillä suuri osa lenkistä tuli juostua melko pimeässä.

Loppu hyvin, kaikki hyvin, molemmilla kerroilla löysin kotiin ja pääasia että kilometrejä kertyy! Ok, pieni reittien suunnittelu etukäteen voisi olla paikallaan…

Sunnuntaina vielä viikon loppuun alle kympin lenkki ja illalla messuseisoskelun jälkeen salitreeni. Hyvä viikko urheilun suhteen.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *