Hae
Juoksujalkaa

Testissä Helly Hansen Challenger Vest – lisälämpöä juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn

Olen testaillut syksyn lenkeillä Helly Hansen Challenger Vestiä. Liivi sopii parhaiten juoksuun, hiihtoon ja esimerkiksi pyöräilyyn. Sain liivin testiin juuri silloin, kun ilmat alkoivat hiljalleen kylmetä ja pelkkä pitkähihainen paita ei oikein enää riittänyt lenkeillä, mutta toisaalta taas takki olisi ollut vielä liikaa. Olen käyttänyt liiviä nyt enimmäkseen paidan tai parin kanssa, mutta ilmojen kylmetessä sitä voi käyttää tuomaan lisälämpöä ja suojaa myös takin päällä.

Liivi on etupuolelta tuulen- ja sateenkestävä, takaosa on joustava ja hengittävä. Takissa on edessä rintatasku ja helmassa kiristysnauhat. Liivissä on myös hyvät heijastinnauhat. Liivi mukautuu päälle hyvin, sen joustavuuden takia. Etuosakaan ei ole liian paksu vaan liivi on kokonaisuudessaan kevyt ja sen lämpimyys riippuukin siitä, mitä pukee sen kanssa. Liivin joustavuus takaa sen, että se asettuu hyvin takinkin päälle, tekemättä kerroksista liian raskaita ja näin ollen juostessa esimerkiksi kädet pääsevät liikkumaan hyvin. Uskon liivin olevan käytännöllinen myös hiihtäessä, jossa aion sitä myös käyttää.

Liivi on ollut todella toimiva nyt syyssäillä, mutta näkisin sen itselläni aktiivisessa käytössä ilmojen kylmetessäkin. Ainoa, mikä tuntuu takissa hieman heppoiselta, on vetoketju. Sen osat laitettava kunnolla pohjaan asti kiinni, muuten vetoketju lähtee helposti väärille raiteille. Tämän kun muistaa, niin eipä ole tullut esiin mitään muuta huomautettavaa. Väritkin ovat syksyisen pirteät, joten liivi on päässyt jo monelle lenkille mukaan.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *