Hae
Juoksujalkaa

Viime viikon saavuttamattomat kilometrit.

Viime viikolla otin takkiin kunnolla juoksukilometrien suhteen. Kilometrejä kertyi yhteensä 17,5 kahdella lenkillä. Siinä olivat muutenkin viime viikon liikunnat.

Noin muuten viikko olikin sitten oikein mukava – siihen osui nimittäin neljän päivän miniloma Frankfurtissa. Olin moikkaamassa siellä työkomennuksella olevaa ystävääni, joka on myös innokas treenailija. Olinkin pakannut optimistisesti kolmet lenkkivaatteet mukaan, sillä tarkoitus oli päästä pitkästä aikaa yhdessä lenkille ja samalla katsastaa kaupunkia vähän myös ydinkeskustan ulkopuolelta. Ei menty lenkille, kertaakaan. : D

Sen sijaan käytimme melko paljon aikaa ostoskadulla kävellen ja muutenkin kaupungilla kierrellen. Nauroimmekin ystäväni kanssa, että eikös tähän kohtaan pidä aina sanoa, että neljän päivän aikana kertyi ainakin kävelyä valtavat määrät! Harmi vaan, että se ei oikein riitä maratonharjoittelussa : D No, mikä sen sijaan varmasti auttaa, on lepo sekä täydellinen irtiotto liikunnasta ja normiarjesta. Teki nimittäin todella hyvää!

Voin kertoa, että reissusta sai valtavasti energiaa ja motivaatiota aloittaa tämän viikon treenailut. Maanantaina tulikin otettua reipas paluu arkeen spinningissä ja salilla hikoillen, mutta tällä viikolla on keräiltävä myös niitä juoksukilometrejä…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *