Hae
Juoksujalkaa

Urheilijan kasvot vaativat erityistä huomiota osa 1/2. Testissä Exuviance -hoito EL-Salongissa

Jatketaan vielä toisella kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvällä aiheella, kun kerran vauhtiin päästiin. Ihon hyvinvointi ja kunto nousee ainakin itsellä etenkin näin syksyllä ajankohtaiseksi. Kun urheilee ja hikoilee paljon, kasvoja on pestävä usein. Naisten osalta hikoilu  saattaa tapahtua välillä myös meikit päällä ja kun tähän vielä lisää Suomen haasteelliset ilmat sekä lämpötilavaihtelut, kasvot ovat melkoisessa testissä jatkuvasti. Kesällä ainakin omat kasvoni voivat hyvin, mutta syksyllä ja talven tullen on pakko alkaa kiinnittää yhä enemmän huomiota myös kasvojen hyvinvointiin.

Pääsin testaamaan Kampissa sijaitsevaan EL-Salonkiin Exuviance –hoitoa, joka on tarkoitettu erityisesti ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita. Exuviance –hoito tuo apua esimerkiksi akneen, ruusufinniin, atooppiseen ihoon, pigmenttiläiskiin, kuivaan ihoon sekä ryppyihin.

EL-Salongissa hoito alkaa aina asiakkaan lähtötilanteen kartoituksella, jonka mukaan sopiva hoito valitaan. Alun perin olikin tarkoitus testata HydraFacial hoitoa, mutta alkukartoituslomakkeen pohjalta selvisi, että syömäni lääkekuurin vuoksi tämä testaus oli järkevintä siirtää varmuuden vuoksi myöhäisemmäksi.

exuviance-hoito

Minulle tehtiin Exuviance -hoidosta versio, joka kesti tunnin. Herkän ihon sekä lääkekuurin vuoksi mekaanista puhdistusta ei minulle tehty. Exuviance -hoito eteni alkupuhdistuksesta kuorintaan, jossa käytettiin herkälle iholle sopivaa kuorinta-ainetta glykolihappoa sisältävän kuorinnan sijaan. Tämän jälkeen kasvot saivat kevyen, ihoa kosteuttavan ja pehmentävän hieronnan. Lopuksi kasvoille levitettiin kosteuttava, rauhoittava ja syväpuhdistava naamio. Naamion vaikutusaika oli n. 15 minuuttia, jolloin viimeistään pääsi täydellisen rentoutuneeseen olotilaan. Lopuksi kasvoille levitettiin seerumi, päivävoide sekä kevyt ja hoitava meikkivoide. Myös kulmakarvat siistittiin hoidon lopuksi.

Exuviance -hoito oli miellyttävä kokemus. Pidin siitä, että hoitaja Marjo Tallqvist kertoi asiantuntevasti hoidon eri vaiheista sekä kattavasti, mitä kullakin vaiheella tavoitellaan. Kasvot olivat hoidon jälkeen todella pehmeät ja hohtavan kirkkaat. Ne eivät loistaneet punaisina, kuten joskus kasvohoidon jälkeen on saattanut käydä. Myös mieli ja olo oli rentoutunut.

Illalla, sekä vielä seuraavan aamun kasvojen pesunkin jälkeen iho hehkui aivan eri tavalla. Myös erityinen pehmeys pysyi iholla pitkään hoidon jälkeen. Tätä oloa voi jatkaa kotihoitoon sopivilla tuotteilla, joita EL-Salongissa on myynnissä. Omalla ahkeruudella ja oikeilla tuotteilla voi pienentää kasvoille tulevaa kuormaa jai iho-ongelmia, mutta sen lisäksi ammattilaisen tekemässä kasvohoidoissa tulisi käydä säännöllisesti, jopa kerran kuukaudessa. En ole tässä itse tarpeeksi aktiivinen, pakko myöntää.

Sainkin mukaani näytepakkauksia, joita olen aktiivisesti kotona testaillut. Ihastuin eniten syväkosteuttavaan, uudistavaan seerumiin sekä yövoiteeseen, joiden näytepakkaukset loppuivat ensimmäisinä. Tällä hetkellä yritän aktiivisesti muistaa käyttää silmänympärysvoidetta, joka minulta tuppaa unohtumaan jostain syystä liian usein. Näytepakkauksen silmänympärysvoide on mukavan ohut, joka kuivaa nopeasti.

Voin suositella Exuviance hoitoa lämpimästi, mutta olen kyllä melko innoissani myös tämän jutun jatko-osasta! Joulukuussa hypätään astetta rankempaan hoitomuotoon, kun pääsen tutustumaan tällä hetkellä kauneudenhoitomaailmaa mullistavaan kasvojen ”imurointiin”, HydraFacial hoitoon. Olen myös kuullut, että sen jälkeen myös ASA:n lukijoille olisi tulossa jonkinlaista tarjousta, joten pysykää kuulolla! : )

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *