Hae
Juoksujalkaa

Kirje joulupukille – Lauran joululahjatoiveet

Rakas joulupukki, olen tehnyt tämän tänä(kin) vuonna sinulle todella helpoksi… ja ainakin alkupäästä lista on jopa ihan toteutettavissa. Ainahan  sitä kannattaa toivoa, joulupukista kun ei ikinä tiedä.

Turvallinen juoksutakki

Paino sanalla turvallinen! Nike Shield Flash juoksutakki, joka antaa lisäturvaa, tuolla pimeydessä juostessa. Myös Nike Allover Flash juoksutakki käy. Näistä takeista puuttuvat enää kartta ja kompassi, jotka olisivat viime aikoina olleet tarpeellisia…

Urheiluhierontalahjakortti

Tämä idea on pakko kopioida Leenalta. Tai siis se oli toivelistallani jo aiemmin, mutta huomasin sen tulevan muillekin tarpeeseen. Tämä lahja ei myöskään koskaan mene vikaan, sillä en tiedä ketään ihmistä (varsinkaan urheilevaa), joka ei tarvitsisi hierontaa. Tällä hetkellä itse kaipaan tätä erityisen paljon. Jos saa esittää vielä erityistoiveen, haluaisin lahjakortin nimenomaan Helsingin urheiluhierontaan. Siellä sattuukin olemaan sopivasti jouluun asti tarjous: 3x45min urheiluhierontalahjakortti hintaan 99€.

Sporttiloma

Ymmärrän, että tämä lahjaidea ei ehkä kohtaa kovin helposti lahjanantajaa, mutta ajattelin silti varmuuden vuoksi toivoa. Olisin nyt loman tarpeessa. Lomalta haluaisin aurinkoa, lämpöä, hyvää ruokaa sekä loistavia urheilumahdollisuuksia. Kuinka mahtavaa olisi päästä esimerkiksi joulu-tammikuussa viikoksi (tai kahdeksi) aktiivilomalle jonnekin lämpöiseen!? No todella mahtavaa! Kohde voisi olla sellainen, joka soveltuu parhaiten esimerkiksi juoksuun ja lisäksi sieltä pitäisi ehdottomasti löytyä myös hyvä kuntosali…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *