Hae
Juoksujalkaa

Hiljaiseloa blogissa, mutta ei treeneissä!

Piti oikein käydä lukaisemassa, mitä ja milloin on viimeksi tullut blogissa kirjoitettua : D

Joulu kolkuttelee jo ihan ovella ja viikonloppuna tuli myös juostua ensimmäiset lenkit lumisissa maisemissa. On pitänyt kaivella jälleen talvijuoksuvermeet esiin ja totuttaa askel liukkaampiin lenkkipolkuihin.

Juoksukilometrejä on kertynyt viime viikkoina vähän vaihtelevasti. Toissa viikolla otin tietoisesti väliin vaihteeksi myös ryhmäliikuntapainotteisen viikon. Helsinki Sports Clubilla tuli käytyä salin lisäksi tutuissa Bodyattackissa ja RPM:ssa, mutta lisäksi BodyCombatissa että BodyBalancessa. Mukavaa vaihtelua ja liikettä etenkin BodyCombatissa koneen äärellä jumiutuneille lihaksille. Lisäksi mietin Balance –tunnin jälkeen, että koskahan saisin sen osaksi jokaviikkoista ohjelmaa…

Juoksun suhteen olen huomannut tämän syksyn aikana hieman edistymistä vauhdeissa. : ) Mikäs sen mukavempaa kuin huomata, että viime vuonna samaan aikaan, samalla nopeudella juostut lenkit tuntuivat rankoilta ja nyt ne toimivat peruslenkkeinä. Se jos mikä motivoi lähtemään lenkkipoluille ja kasvattaa nälkää kohti Tukholmaa!

Tällä viikolla liikkumiselle on melko hyvin aikaa, pääpaino juoksussa, sopivalla määrällä salitreeniä ja ryhmäliikuntaa höystettynä. Keskiviikkona siintää odotettu vierailu Tuukan möyhintään Helsingin urheiluhierontaan ja lauantai-aamuna ehkäpä vähän treenivaatteiden täydennystä Lorna Jane joulumyyjäisistä. Siinäpä viikon menovinkit, reipasta alkanutta viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *