Hae
Juoksujalkaa

Juoksujalkaa joulun viettoon!

Viikko on taas hurahtanut ja nyt alkaa olla joulu käsillä! Joka vuosi yhtä jännittävää aikaa : ) Vuoden viimeisiä päiviä vedellään ja täytyy sanoa, että en ole varmaan koskaan odottanut näin paljon uuden vuoden alkamista. Siellä odottelee myös kivoja juttuja ASA:n ja Juoksujalkaa –blogin kannalta.

Tässä tuleekin nyt muutamia tunnelmia viime viikolta kuvien muodossa.

Viikon urheilullisiksi kohokohdiksi nousee ESC,  joka on Eerika Kiutun pitämä spesiaali spinningtunti ja järjestetään n. kerran kuukaudessa Helsinki Sports Clubilla. Toinen oli ehdottomasti perjantain pidempi juoksulenkki. Mukaan mahtui muutenkin parit hyvät peruslenkit ja salitreenit.

Viikon aikana tuli tehtyä myös pari hyvää kookos-löytöä. Olen täysin hullaantunut kookoksen makuun, koostumukseen sekä tuoksuun. Syön sitä hiutaleina, lastuina ja patukkoina sekä lisäilen öljynä ja maitona ruokien ja juomien sekaan.

Sunnuntaina alkoi pieni lahjastressi nostaa päätään, kun vesisateessa metsästelin lahjoja. Lopulta kaikki löytyi ja nyt voi rauhallisin mielin lähteä joulun viettoon.

Näiden kuvien siivittämänä toivottelen kaikille ASA:n lukijoille rauhallista ja rentoa joulua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *