Hae
Juoksujalkaa

Jouluna liikkuminen sallittu!

Tuli tuossa jouluna lenkkeillessä mieleen, että oonko jotenkin outo, kun en halua joulunakaan olla liikkumatta vai onko ihan ok nauttia liikunnasta silloinkin!? Melko tyhjää nimittäin oli lenkkipoluilla.

No, onneksi jokainen voi viettää loman ihan oman maun mukaan ja mulle parasta rentoutumista ja lomailua on silloin, kun lepo, liikunta ja hyvä ruoka on tasapainossa ja vielä ilman tiukkaa aikataulua. Äidin lihapatojen äärellä se on tehty lisäksi todella helpoksi : )

Joulu sujui siis mukavasti ja juoksukilometrejäkin kertyi maanantain aatonaatosta torstain tapaninpäivään 9 km, 7 km, 12 km ja 5 km.  Useimmiten kaatosateessa ja pilkkopimeässä juostuna, mutta pakko myöntää, että nautin tällä hetkellä juoksusta juuri sen takia, että ei ole liian kylmä, eikä varsinkaan liukasta. Tietysti pieni määrä lunta toisi apua tähän pimeyteen, mutta en siltikään odota lunta tai pakkasta yhtään!

Koska alkuviikko sujui juoksun merkeissä, viikonlopun liikuntasuunnitelmissa on suunnata huomenna salille ja sunnuntaina spinningiin hikoilemaan. Vähän kyllä harmittaa, että Messujuoksu jää tänä(kin) vuonna väliin, mutta onneksi meillä on hyvä edustus ASAlaisia paikalla!

Tulin muuten juuri äsken reilun parin tunnin kävelylenkiltä ja täytyy sanoa, että olen löytänyt pitkät kävelylenkit aivan uudelleen! Aiemmin tuli harrastettua niitä enemmänkin, mutta jostain syystä ne jäivät ehkä juoksun jalkoihin. Täydellistä lepopäivän ohjelmaa ; ) Ainoa huono puoli kävelylenkeissä on, että ne rasittavat todella paljon lonkankoukistajia. Onneksi maanantaina siintää jälleen vierailu Helsingin urheiluhierontaan.  Ja katsokaapas muuten, mitä joululahjojen joukosta löytyi : ) Joku oli lukenut toivelistaa tarkasti!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *