Hae
Juoksujalkaa

Urheilijan kasvot vaativat erityistä huomiota osa 2/2. Testissä HydraFacial -hoito EL-Salongissa.

Kävin marraskuussa Kampin EL-Salongissa testaamassa Exuviance -kasvohoidon. Samalla reissulla sovimme jo toisen ajan joulukuulle, jolloin kasvoilleni tehtäisiin kauneudenhoitomaailmaa mullistavaan HydraFacial -hoito eli kasvojen totaali-imurointi : ) Tekstin lopusta löytyy myös tarjous ASA:n lukijoille!

HydraFacial -hoito

sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle ja tepsii esimerkiksi:

  • auringon aiheuttamiin ihonmuutoksiin
  • juonteisiin
  • auringon aiheuttamiin ihonmuutoksiin
  • juonteisiin
  • ryppyihin
  • kuivaan ihoon
  • kirkkauden, kimmoisuuden tai kiinteyden puutteeseen
  • rasvaiseen tai akneihoon.

Hoito toimii erinomaisesti myös paljon urheilevalle ja hikoilevalle, sillä kasvojen perinteinen aamu- ja iltapesu eivät yksistään riitä poistamaan kaikkea likaa kasvoilta.

Kyseessä on ainoa kasvohoito, joka samanaikaisesti puhdistaa, kuorii, tyhjentää ihohuokoset mustapäistä sekä syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Tämän uuden hoidon avulla myös kivulias mustapäiden yksittäinen poisto siirtyy historiaan. HydraFacial –hoito tehdään laitteella, jonka alipaineimu imee ihosta kerääntyvän kuolleen ihosolukon, lian ja epäpuhtaudet hoitonesteiden lisäksi erilliseen säiliöön.

Olin käynyt siis Exuviance –hoidossa siis vain kuukausi sitten, joten lopputuloksena olisi voinut olla pahempikin näky putkilon pohjalla. Toki epäpuhtauksia irtosi jonkin verran, mutta olin odottanut pahempaa. ; )

Itse hoitotoimenpide on nopea (n. 25 minuuttia), mikä sopii nykyajan hektiseen aikatauluun. Toisaalta itse näen kasvohoidot hemmotteluina, jolloin on nimenomaan ihana rauhoittua ja rentoutua pidemmäksikin aikaa ja sulkea kiire kokonaan ulkopuolelle. Kuulemma hoito on kuitenkin kovin suosittu juuri nopeuden ja tietysti sen tehokkuuden takia.

Hoidon kolme vaihetta

1. Puhdistus, jossa käytetään Activ-4 –seerumia. Se pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Seerumi yhdessä hoitopään kanssa kuorii ihoa tehokkaasti.

2. Vaiheessa keskitytään musta- ja valkopäihin Beta HD –seerumin avulla, joka sisältää salisyylihappoa. Se puhdistaa ihoa syvältä ja irrottaa kuollutta ihosolukkoa

3. Vaihe on tehoaineiden imeyttämisvaihe. Antiox 6 –seerumi sisältää antioksidantteja ja hyaluronihappoa. Aineet imeytytetään syvälle ihoon jälleen hoitopään avulla.

Hoito ei sinänsä sattunut tai tuntunut ikävältä, mutta imurointi tuntui vähän oudolle. No, ainakin tehokkaalta se vaikutti ja hoidon aikana oikein tunsi, kuinka lika sai kyytiä ja samaan aikaan tehoaineet imeytyivät ihoon! Omalle herkälle iholle jäi hoidon jälkeen jonkun verran punaisuutta, mutta hoidon loputtua kasvoille taputeltiin kevyt mineraalipuuteri, joten jatkoin hoidosta suoraan sulavasti syömään ja teatteriin : )

Kasvojen iho vaikutti hyvältä hoidon jälkeen, mutta kieltämättä tästä hoidosta ei jäänyt ihan samanlaista hehkua kuin Exuviance hoidosta. EL-Salongin hoitaja Marjo olikin sitä mieltä, että Exuviance -hoito sopii omalle iholleni paremmin. Mielenkiintoinen kokemus joka tapauksessa ja oli kiva käydä testaamassa tämä ”tulevaisuuden kasvohoito”. Hoitoa on hehkutettu kovasti ja positiivisen kuvan se jättikin. Eikä vähiten normaalisti ikävimmän ja kivuliaimman musta- ja valkopäiden poistovaiheen puuttumisen vuoksi. Voisin ehdottomasti kuvitella käyväni jossain kohtaa hoidossa uudelleen.

ASA:n lukijat pääsevät myös testaamaan HydraFacial -hoitoa EL-Salonkiin hintaan 80 e (norm. 96 euroa). Tarjous on voimassa tammikuun ajan sekä Kampin (Simonkatu 9) että Vaasankadun pisteissä (Vaasankatu 25)Aikaa varatessasi muista mainita Arctic Sport Addicts/ Juoksujalkaa -blogista. Sitten vaan varailemaan! : )

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *