Hae
Juoksujalkaa

Mäkitreeneissä sataa aina, mutta siinähän se juju juuri piilee!

Miten siellä tiistain mäkitreeneissä sitten meni??

No ihan kivasti!

Mäkeä ylös juostessa mietin, että olenkohan koskaan tehnyt mäkitreenejä yksin? Muutamia joo, mutta kovin monia ei muistunut mieleen. Ne pitää ehdottomasti tehdä porukassa! Mainio treeni yhdessä tehtäväksi siitäkin syystä, että jokainen voi juosta itselle sopivaa vauhtia, mutta porukka pysyy silti kasassa. Lisäksi tulee kaiveltua ekstratehot irti juoksukaverien tsemppausten avulla.

Jännä homma muuten, että mäkitreeneissä sataa aina kaatamalla vettä, räntää tai on muuten vaan kylmä, vastatuuli, pimeää ja surkeaa. Niin, ja pitihän niitä jalkojakin vähän jännittää. Mutta, sehän siitä juuri siistiä tekee!! Onnistuin kääntämään muutenkin kaikki negatiiviset ajatukset voimaksi ja ollakseen ensimmäinen mäkitreeni pitkään aikaan, se meni hyvin!

Olen alkanut yhä enemmän kiinnittää huomiota siihen, että keskityn tekemääni treeniin aina 100% ja teen siinä parhaani. Näin kaikki energia tulee käytettyä itse harjoitukseen ja olen huomannut, että homma toimii. Tämä näkyy joskus siinä, että olen hiljaa ja vetäydyn vähän sivummalle (mitä ei välttämättä usein tapahdu) ja sainkin juoksutreeneissä kysymyksen, olinko jostain vihainen : D

Loppuilta kului rullaillessa jalkoja ja nehän alkavat olla taas aivan entisensä! Ai että olen iloinen, kun olen saanut kehonhuollon osaksi iltarutiineja (6 iltaa jo!), eikä enää edes tunnu pahalta.

Keskiviikko-illan kruunasi 90 minuutin hotjooga, johon ei voi muuta todeta kuin, että miksi ihmeessä en käy siellä useammin!?

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. a kirjoitti:

    Missä piditte mäkitreenit?

  2. Laura kirjoitti:

    Heippa! Oltiin Metsälässä Metsäläntiellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *