Hae
Juoksujalkaa

Nike Flyknit Air Maxit houkuttelevat

Lauantaina ennen salille lähtöä vierähti hetki jos toinenkin Nike Storessa. Kaikenlaista kivaahan sieltä taas löytyi, mutta yhdet uutuuskengät nousivat ylitse muiden. Samalla tajusin, että en ole pikään aikaan tehnytkään tällaisia uutuusvaruste-nostoja blogin puolelle, joten tässä yksi : )

Tällaisen urheilukama-hifistelijän ja Air Max -fanin silmiä hivelee uutuudet, jotka ovat ikonisista Air Maxeista ja kudotuista Flykniteistä kehitetyt yhdistelmät; Nike Flyknit Air Max -juoksukengät. Kengissä yhdistyvät Flykniteille ominainen ultrakeveys, hengittävyys ja joustavuus sekä Air Maxien vaimennus ja tukevuus.

Pohjassa on vohvelimainen pinta, jolla haetaan lisää pitoa.

 

Flyknitejä olen useaan otteeseen hypistellyt ja testaillut kaupassa jalkaan. Ne ovat tuntuneet todella kevyiltä. Kudottu pinta on kiinnostanut, mutta epäilys on vähän herännyt, että miten kudottu pinta kestää ulkokäytössä?

Air Maxeja taas on itselläni vapaa-ajan käytössä tälläkin hetkellä muutamat. Air Maxit ovat perinteisesti melko raskastekoiset, mutta niiden vaimennus ja istuvuus ovat täysin omaa luokkaansa ja toimivat vapaa-ajalla, mutta myös esimerkiksi kävelylenkeillä. Kumman usein eksyvätkin jalkaani…

Ihan heti kengät eivät kuitenkaan ostoskoriin kulkeutuneet suolaisen hinnan vuoksi, mutta Flyknit Air Max -yhdistelmä houkuttelee. Näitä pitäisi päästä testailemaan jalkaan!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *