Hae
Juoksujalkaa

Pakkasta paossa sisätreeneissä – tänään mäkeen!

En tiedä, miten tämä “yhtäkkiä” alkanut talvi ja pakkaset pääsivät yllättämään näin täysin! Sää tuntuu aivan ylitsepääsemättömän kylmältä, vaikka mitä pukisi päälle. Ihme juttu, koska yleensä en ole antanut säiden vaikuttaa harrastuksiin. Eiköhän tähän taas totu.

Tilanne onkin kuljettanut sisätreenien pariin, vaikka aurinkoiset päivät ja lumen myötä valoisampi maisema sinällään ovatkin ihan mukava juttu… Muttamutta, kevättä kohtihan tässä mennään muutenkin jo vauhdilla! : D

Tiistain treeni oli ryhmäliikunnan puolella Bodyattack ja päälle tein vielä pienen treenin salilla. Eilen tein matolla lyhyen, avaavan harjoituksen, jolla olen saanut jalat viime aikoina hyvin avattua.

Leppoinen 20 minuutin lämmittely, jonka aloitin todella rauhallisesti ja nostin nopeutta pikku hiljaa loppua kohti. Tämän jälkeen tein 7 napakkaa, lyhyttä (20 s) vetoa, joiden jälkeen yritin pitää vauhdin vielä melko reippaana loppuun saakka.  Todellinen pikatreeni, jossa hiki virtasi ja syke nousi!

Toivottavasti eilinen treeni toimi ja jalat rullaa tänään, sillä illalla on vuorossa… mäkitreenit! : D

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *