Hae
Juoksujalkaa

Pari hyvää treeniä

Viikko on ollut vähän rikkonainen treenien suhteen, vaikka liikuntakertoja on tullutkin ihan kivasti. Pääosin ryhmäliikuntaa ja kuntosalilla huhkimista. Juoksukilometrit sen sijaan ovat tippuneet parin viime viikon aikana (lue: pakkasten tultua) merkittävästi. Olen kuitenkin yrittänyt keräillä niitä matolla.

Pari hyvää mattotreeniä mahtuikin tälle viikolle ja alan löytää ihan uusia ulottuvuuksia niistäkin harjoituksista. Eivät ne kuitenkaan ulkona juoksemista voita ja jotain täytyy tehdä tälle pakkasen välttelemiselle ja ulkona juoksemisen pakoilulle : D En ymmärrä, miksi tänä talvena ei houkuttele yhtään tuo pakkanen. Vaikka aurinko paistaa ja talvinen maisema on todella kaunis, katselen sitä mieluiten sisältä käsin… Pitäisi vähän karaistua.

Olinkin melko innoissani, kun lauantaiaamuna mittari näytti sen verran inhimillisiä lukemia, että uskaltauduin lenkille ulos. Täydellinen lenkkisää ja juoksu tuntui kevyeltä. Harmi kyllä, en ehtinyt latailla treeniä Movescountiin, sillä nyt olen jo Tampereella. Äkkiä meni junamatka tässä kirjoitellessa. Yhteydetkin toimi lähes koko ajan ; )

Kivaa lauantain jatkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *