Hae
Juoksujalkaa

Viikonlopun kilometrit

Pikaiset kuulumiset viikonlopulta! Mahtava treeniviikonloppu vanhempien hoivissa ja jälleen täytyy hehkuttaa, että ei paljon stressi vaivaa, kun levon, treenien ja ruuan suhde on täydellinen. Tuollainen viikonloppu pitäisi kuulua säännöllisesti ohjelmaan.

Juoksukilometrejä kertyi ihan mukavasti kahden päivän ajalta; lauantaina 15 km ja sunnuntaina 13 km. Vielä jos olisin perjantaina ehtinyt jonkun lyhyen lenkin heittää, mutta pääsin perille vasta sen verran myöhään, että se jäi väliin.

Tänään pikainen vitosen pyrähdys ennen Helsingin urheiluhierontaan menoa, jee! En kyllä sinänsä tiedä, onko kokemus niin kovin jee, koska pohkeet ja lonkankoukistajat ovat todella käsittelyn tarpeessa. Näin käy aina, kun tulee lumi ja liukkaat. Juoksuaskel muuttuu varovaisemmaksi ja tietysti myös noinkin pitkät kilometrit peräkkäisinä päiväinä vaikuttavat, koska en ole nyt säännöllisesti noin pitkiä lenkkejä juossut. No, sinne pöydälle ne kivut ovat aiemminkin jääneet : )

Huomenna muuten kannattaa erityisesti naislukijoiden olla kuulolla – ASA julkistaa yhden todella kivan projektin kevääksi, jossa itse olen vahvasti mukana!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *