Hae
Juoksujalkaa

prjctASA – liikettä niveliin nainen! Hae mukaan ASA:n ilmaiseen kevään kuntoprojektiin!

prjctASA – liikettä niveliin nainen!

Arctic Sport Addicts hakee 6 innostunutta ja motivoitunutta naista mukaan ensimmäistä kertaa järjestettävään prjctASA – liikettä niveliin kuntoprojektiin!

Ilmoittaudu mukaan 25.2. mennessä

Ilmoita itsesi tai ilmianna ystäväsi, vaimosi, äitisi tai tyttöystäväsi lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus, miksi juuri sinut pitäisi valita ryhmään mukaan. Olipa syy sitten painonpudotus, liikunnan ilon, uuden lajin tai vaikkapa treeniseuran löytäminen – laita hakemus tulemaan!

Mistä on kyse?

prjctASA -ryhmä treenaa ja tapaa kevään aikana (maaliskuu-kesäkuu) 10 kertaa yhdessä, liikunnan tai muiden hyvinvointiin liittyvien teemojen merkeissä.  Tarkoituksena on treenata yhdessä, pitää hauskaa ja saada vertaistukea muilta kanssa-ahertajilta oman tavoitteen saavuttamiseksi.

10 yhteistä tapaamista

Liikuntakertojen teemoina on mm.  juoksu ja siihen liittyvät tekniikkaharjoitukset sekä erilaiset lihaskunto- ja lajitreenit. Lisäksi tapaamme muiden mielenkiintoisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvien teemojen merkeissä, perehdymme mm. oikeanlaisiin treenivaatteisiin ja -varusteisiin, ravitsemukseen, kehonhuoltoon, palautumiseen ja levon merkitykseen.

prjctASA on maksuton ja tapaamiset järjestetään Pääkaupunkiseudulla. Projektia seurataan kevään ajan tiiviisti Arcticsportaddicts.fi -sivustolla.

Vetäjät

prjctASA:n vetäjinä toimivat Personal Trainerit Laura ja Milla. Mukana nähdään eri teemojen ympärillä myös muita ASA:n liikunnan ammattilaisia sekä yhteistyökumppaneita.

Lähetä hakemuksesi 25.2. mennessä osoitteisiin: laura@arcticsportaddicts.fi, milla@arcticsportaddicts.fi

Valinnoista ilmoitetaan 2.3. mennessä henkilökohtaisesti ja julkistetaan viikolla 9 ASA:n sivuilla sekä Facebookissa. HUOM! Treenit starttaavat pikaisesti, sillä ensimmäinen tapaaminen on jo 5.3.

Tsemppiä hakuun, pian saatetaan treenata yhdessä! : )

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

6 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Jes jes tää on niin mua varten! Hakemusta pukkaa! 🙂

 2. Saija kirjoitti:

  Kuullostaa just siltä mitä minä tarvitsen!! Motivaatio on kohillaan, nyt tarvitsen apua ja ohjausta tavoitteen laatimiseen ja järkevään treenisuunnitelmaan. Lisää pohdintoja sitten hakemuksessa..

 3. Milli kirjoitti:

  Minä, minä, minä.. Treeniseuraa minulle 🙂

 4. Laura kirjoitti:

  Hienoa, me odotellaan innolla hakemusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *