Hae
Juoksujalkaa

Flunssan välttelyä ja prjctASA -hakemusten lueskelua

Pari päivää on mennyt tässä tyrnimarjoja ja muita vitamiinipommeja nappaillessa, kun flunssa meinaa iskeä väkisin päälle. Suht hyvin se on pysynyt kurissa, mutta väsynyt olotila on pakottanut lepoon.

Kyllä ottaa niin koville tuo prjctASA – liikettä niveliin nainen -kuntoprojektin julkistaminen ja salassa pitäminen, että vei voimat : D Ihan pakko kiittää jo tässä vaiheessa, miten mahtavan vastaanoton projekti sai! Jo ensimmäisestä päivästä lähtien se viestien määrä eri kanavia pitkin on pitänyt kiireisenä nämä pari iltaa, jotka olen sohvan pohjalla flunssan kourissa viestejä ja hakemuksia lukenut.

Hakemuksia on sadellut todella mukavaan tahtiin jo näiden parin päivän aikana ja niitä olemme Millan kanssa lueskelleet. Välillä pala kurkussa, sillä välillä tarinat ovat olleet rankkaakin luettavaa ja toisaalta välillä kyyneleet silmissä nauraen hauskoille hakemuksille. Kiitos!! Ja hakuaikaahan on vielä runsaasti jäljellä, 25.2. asti. Rohkeasti vaan hakemuksia tulemaan!

Tuosta tulee niin mahtava juttu, onko pakko jaksaa odottaa maaliskuuhun 5. päivään!?

Tällä hetkellä odottelen pääsyä kuitenkin takaisin treenien pariin. Lauantaina siintäisi näillä näkymin odotettu hiihtokauden avaus, ellei kunto tästä flunssan suhteen heikkene. Sunnuntaina olisi sitten pitkän juoksulenkin vuoro. Nyt peukut pystyyn, että tämä flunssa oli näin tällä selätetty!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *