Hae
Juoksujalkaa

Parit uutukaiset testiin! Adidas Adizero Tempo 6 ja Adidas Adizero Ace 6

Menneellä viikolla sain testiini kahdet kengät Adidakselta: Adidas Adizero Tempo 6 sekä Adizero Ace 6.

Adizero Tempo -kengät ovat minulle nyt sarjassaan kolmannet ja olen menettänyt niille täysin sydämeni. Kengissä on omalle jalalleni täydellinen kapeahko lesti ja ne saa kiristettyä napakasti jalkaan. Kengät ovat kevyet, mutta tuetut, vaikka neutraalit jalkani eivät erityistä tukea tarvitsekaan. Nämä kengät ovat kuin tehdyt jalkaani. Keveytensä ja rullaavuutensa vuoksi sopivat myös vähän nopeampiin treeneihin, mutta uskonpa, että näillä kengillä lähden Tukholman maratonille, sillä samainen juoksu kirmattiin hyvillä kokemuksilla Tempo vitosilla viime vuonna.

Toiset testiini tulleet kengät ovat superkevyet Adizero Ace 6. Näistä minulla ei olekaan aiempaa kokemusta, mutta nytpä sitä alan keräilemään. Joonas on testannut samoista kengistä vanhemman mallin, josta saa lisätietoa, millaisista kengistä on kyse.

Saman tuntuinen napakka istuvuus ja lesti kuin Tempossakin, mutta kevyemmät kengät ovat siis kyseessä. Näin keskellä talvea, tuli jotenkin sellainen sisäkenkämäisempi fiilis, joten ensimmäisenä ajatuksena olikin, että näillä testailen myös ryhmäliikuntaa ja etenkin matolla juoksemista, ennen kuin likaan kengät ulkona.

Voitte arvata, että on hieman vaikeuksia pysytellä flunssan takia pois lenkkipoluilta…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *