Hae
Juoksujalkaa

prjctASAa, Goexpoa, lenkkiä ja liikuntaa

Noista aineksista on tämä viikko tehty! Kivoja juttuja kaikki, ei voi muuta sanoa!

Tänään tosiaan pyörähtää prjctASA käyntiin. Tytöillä tuntuu olevan hyvä meininki päällä, ainakin sellaisen kuvan facebook-ryhmän keskustelusta on saanut : ) Mukava tavata illalla kasvotusten ja polkaista homma käyntiin! Tutustumisen ja alkumittausten jälkeen on tarkoitus vetäistä kunnon testit, joista saadaan lähtökohdat projektille. Helpolla ja hikoilematta tytöt eivät tule pääsemään, mutta  eihän se ollutkaan tämän kevään teema?!

Omat lenkit ovat kulkeneet edelleen mukavasti. Tein viikonloppuna ja maanantaina yhdistetyt juoksu- ja pyörätreenit, jotka toimivat melko kivasti yhdistelmänä. Säästävät vähän jalkoja, sillä pohkeet meinaavat olla vähän jumissa. Täytyy yrittää availla niitä ennen viikonlopun GoExpo -messuja, koska tunnetusti kolmen päivän seisominen ei tee jaloille hyvää. Eilinen mäkitreeni ei ollut sitä parasta kehonhuoltoa, mutta tänään toivottavasti ehdin tehdä lyhyen avaavan treenin ja huolelliset rullailut päälle. Se on yleensä toiminut itsellä parhaiten, varsinkin pohjejumeihin.

Tuleva viikonloppu vierähtää siis kokonaan GoExpoilla. ASAn osasto 6h149 löytyy runSport messualueelta. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja tutustumaan meidän osastolla oleviin tuotteisiin!

Lisäksi järjestämme messujen aikana yhteislenkkejä. Mun lenkkiporukka starttaa sunnuntaina klo 14, johon myös osa prjctASAlaisista on ilmoittautunut mukaan! Lenkki tullaan pitämään vauhdeiltaan rauhallisena, joten se on oiva mahdollisuus lähteä hyvässä porukassa reippailemaan, vaikka olisit vasta aloittelemassa juoksuharrastusta!

Kaikki lenkille lähtijät saavat GoExpo -liput. Sitovat ilmoittautumiset sunnuntain lenkille: laura(at)arcticsportaddicts.fi. Toivottavasti nähdään messuilla ja lenkillä sunnuntaina!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *