Hae
Juoksujalkaa

Menisikö ensi kerralla jo 20 rikki?

No niin, mitäs sitä on tullut viime päivät tehtyä? GoExpo -messut oli ja meni – kiitos kaikille meidän osastolla vierailleille! Oli kiva nähdä ja jutella kasvokkain monien sivustoa seuraavien kanssa.

Messuista jäi hyvä fiilis ja kipeät jalat : ) Niitä ollaan tässä paranneltu, aluksi maanantaina Tuukan hoivissa ja muuten iltaisin pilatesrullalla. Tilanne ei ole mitenkään erityinen, mutta pari viime viikkoa olen mennyt joka saralla sellaista vauhtia, että nyt on ollut hyvä ottaa vähän iisimmin tähän väliin. Sain työkaverilta hyvän vinkin, kun valittelin messuilla kipeytyneitä jalkoja: apteekista saatava magnesiumsuihke. Magnesiumia syön kyllä tabletteina, mutta tuo suihke kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Täytyy käydä ostamassa testiin. Onko kenelläkään kokemuksia suihkeesta?

Keskiviikko-ilta oli erityisen positiivinen ja energinen, kun Lorna Janen Lavli-illassa teemana oli merkin takana olevan move nourish believe -ajatuksen believe -osio. Mukana oli kolme upeaa naista – juontaja Vappu Pimiä, saunajoogan kehittäjä Tiina Vainio sekä asustemerkki gTIEN omistaja Jenni Ahtiainen, jotka ovat kaikki uskaltaneet ottaa riskejä ja tehneet kovasti töitä unelmiensa eteen. Todella inspiroiva ilta ja mielenkiintoiset tarinat näiden naisten takana. Muutenkin hyvä tunnelma tilaisuudessa, joka pidettiin Jenni Ahtiaisen omistaman gTIE:n mahtavissa tiloissa Kiseleffin talossa. Suosittelen kyllä näitä noin kerran kuukaudessa järjestettäviä maksuttomia iltoja kaikille. Niistä jää aina positiivinen superfiilis. Illoista saa tietoa seuraamalla Lorna Jane Finland Facebook -sivua.

Tänään oli vuorossa pitkästä aikaa vähän pidempi lenkki. Tuolla auringonvalossa, jee! Joka vuosi tätä pitää erikseen hehkuttaa, mutta kevät vaan on ihmisen parasta aikaa! Piti ottaa kuvia aurinkoisista maisemista ja lenkkitunnelmista, mutta nekin unohtuivat kokonaan : D Tänään meni 16 kilometriä juoksusta nauttien ja melko kevyesti rullaillen. Sama 16 km on nyt toistunut pitkissä lenkeissäni liian monta kertaa. Se alkaakin sujua jo melko mukavasti, mutta tänään lenkillä tein päätöksen, että seuraavan pitkän lenkin on oltava yli 20 km. Olisiko se jo tänä sunnuntaina vai jääkö seuraavaan viikonloppuun. Onneksi Tukholmaan on vieläkin hyvin aikaa.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Noora kirjoitti:

    Oletko menossa Tukholmaan juoksemaan maratonia ja ei vielä yhtään tuon pidempää lenkkiä alla? Onko sulla joku tavoite sinne? Mielenkiinnosta kyselen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *